Kiss fm
Statistici
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 26, Joi Mar 17, 2011 7:40 pm
PT 3n3rgy..........
+3
3n3rgy
Mace
andreidmtr
7 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: PT 3n3rgy..........
mitzule de cand ma stii????iNk a.k.a Mitzu_Deadline a scris:fratilor...Rameneti cu bine
eu am pus replayul ala pentru cine e intelegator si binevoieste sa fie alaturi de noi
daca voi vreti noi o sa mai fim prieteni dar din cate vad exista o stare de repulsie intre comunitatea INGERII si voi.
se da ultimatum pentru ca se stie ca aceasta comunitate este compusa din oameni seriosi care la faze de genul nu ar sta deloc pe ganduri...si ar raspunde afirmativ propunerii
deci daca voi sunteti ingeri adevarati...asa raspundeti acestei propuneri?
RAMANETI CU BINE !!!
am ras deoarece am crezut ca este chiar o gluma cu acel anunt. oricum nu am putut verifica nici azi deoarece am BAN pe forum si pe server.
si sa o luam de la inceput:
1. mi-am luat ban pentru ca am vrut sa ajut alta comunitate (unde era andrei) fara nici un avertisment macar, cu toate ca sunt convins de faptul ca activitatea pe un anumit server nu ar fi in defavoarea celuilalt server.
AM adminat si pe serverul laionica in acelasi timp cand eram pe Ingerii si asta nu a deranjat pe nimeni.
cand 3n3rgy a deschis un topic(nu mai retin numele) am spus pe acolo ca mai joc si pe alte servere si chiar am pus si link-ul de pe gametraker unde apare IGR - carlos, deci nu am avut nimic de ascuns.
Mai mult mi-am luat ban de la 3n3rgy (cred) fara ca macar sa mi se dea dreptul la replica, probabil a fost suparat tare ca am mers unde era andrei.
2. joc pe serverul ingerii de prin 2008 daca nu ma inseala memoria si eu unul nu i-mi aduc aminte sa fi "tradat" comunitatea asa cum afirma altii, ci m-am straduit ca aceasta sa fie unita si sa invat si eu pe altii asa cum m-au invatat altii pe mine ( Mace, Lambada, Big1, Fallen Angel si nu in ultimul rand andreidmtr)
3. am venit pe serverul lui 3n3rgy inainte sa ia de la Big1 numele de INGERII, era doar NRG si stii de ce?? deoarece andrei mi-a spus ca majoritatea ingerilor se afla acolo si vrioam sa fiu alaturi de ei.
4. respect toti adminii pe pe serverele de cs, indeosebi pe cei care ii cunosc mai de mult dar mai sunt si altii, care dupa parerea mea nu prea ar trebui sa adere la grupul adminilor(datorita caracterelor care le poseda) si nu vreau sa dau nume. multi i-mi par a fi frustrati in viata de zi cu zi si pe server incearca sa iasa in evidenta mai mult decat ceilalti si nu de putine ori cam "sar calul".
5. nu am 14 ani sa astept de la un owner "sa stearga cu buretele" si as vrea sa aflu si eu care i-mi sunt greselile facute fata de 3n3rgy.
6. nu exista din partea mea nici o stare de repulsie fata de nici un inger din comunitate(aici te inseli, crede-ma pe cuvant) dar mi-am luat "suturi in fund" cam pe degeaba. Faza aceea cu :"daca voi sunteti ingeri adevarati.. sa raspundeti acestei propuneri" m-i se pare cam puerila si as fi revenit pe forum si pe server chiar de a 2-a zi dupa ce 3n3rgy mi-a restrictionat accesul, daca puteam.
Nu doresc sa revin asa cum zice 3n3rgy deoarece am orgoliul meu si nu ma las terfelit de cineva pentru un joc de pc. Aveam o impresie buna despre 3n3rgy cu toate ca cineva mi-a spus unele lucruri pe care nu le cunosteam dar acum trebuie sa-i dau dreptate.
7. de multe ori am spus ca joc cs de placere, in timul liber pentru a ma relaxa si nu vreau sa-mi creez "disconfort" din cauza unui joc, deoarec in viata reala am destule probleme si ocupatii serioase. Pe ingerii am venit cu intentia de a avea doar slot ca sa pot intra cand era serverul plin. Big 1 a inteles si s-a rezolvat dar din cauza unui admin de la acea vreme (Cl@u) care mi-a dat ban doar ca el era mai mare in grad si era un copil frustrat l-am rugat pe Big sa-mi de-a admin si lui remove, si asa am inceput sa invat si "chestiile" specifice pentru adminat pe server.
As fi preferat ca 3n3rgy sa dea un buzz pe mess sa vorbim, un pm, un semn ceva, ca doar este baiat mare, nu??? Nu doresc sa revin pe server si pe forum ca sa inceapa unul si altul sa carcoteasca sau sa scoata ochii sau sa se de-a el mare inger si fidel(gen mota) cu toate ca 3n3rgy ar strege cu buretele cele intamplate.
8 (si ultimul) chestia cu "acum se dovedeste ca tu ai calcat onoarea de inger in picioare si ca nu mai vrei sa fii alaturi de noi.." sa stii ca m-a cam iritat putin, dar mi-a trecut si sper ca si tu ai inteles ceva din ce am postat pe aici(mai ales ca acest topic este cel mai lung pe care l-am postat vreodata pe acilea)
p.s. gasca pe pe ionica este mai mica si mai strans inchegata iar adminii "negativi" s-au eliminat singuri sau ajutati de altii.
carlos- MODERATORI GLOBALI
Data de inscriere : 30/10/2010
Localizare : Mica Siberie :))
sper ca nu va deranjeaza ca postez si eu eu vreau sa fiu alaturi de voi (andrei,fallen si restul ) sa imi lasati si mie ip-ul serverului pe care jucati acum sa pot untra cand imi fac pc-ul o seara placuta si scz daca nu aveam voie sa postez aicea
3ryka19- MODERATORI
Data de inscriere : 17/07/2011
man la ultima faza cu mitzu nu sunt de acord cu tine..nu am avut niciodata o problema ca el nu mai juca alaturi d noi...pt mine onoarea de inger inseamna prietenie, pana la urma pt mine ingerii era facebook-ul meu..prefer sa ma cunosc cu oamenii la un joc de cs decat pe facebook..din toti anii astia pierduti la un cs am castigat prieteni cu care m-am intalnit..cu altii ma voi intalni..pt mine este un castig...asta este tot ce conteaza..ca am admin sau ca fac ceva pt un sv am facut-o ca sa ne fie noua bine si nici decum pt mine..
3ryka noi ne-am cam imprastiat...eu joc pe GG.CUTITARII.RO - 92.55.137.113:27015 sau pe laionica cand mai sunt prietenii
fallen vad ca joaca pe ingerii
tu poti juca unde vrei..acum ma bag la un cs pe cutitarii
3ryka noi ne-am cam imprastiat...eu joc pe GG.CUTITARII.RO - 92.55.137.113:27015 sau pe laionica cand mai sunt prietenii
fallen vad ca joaca pe ingerii
tu poti juca unde vrei..acum ma bag la un cs pe cutitarii
eu numa maine sau poimaine pot intra la cs ca tre sa pun un windows nou si poate pun maine dar ms cred ca voi juca si eu acolo unde u daca nu te deranjeaza
3ryka19- MODERATORI
de ce sa ma deranjeze?:) poti juca unde vrei..oricum sa stii ca nu te menajez doar ca esti fata si te astept sa iti dau ceva lame:)
eu iti datorez cu cateva :) cand imi fac pc-ul o sa intru sa ma joc nu mam jucat de mult si imi lipseste deja
3ryka19- MODERATORI
3n3rgy nu ne intereseaza..ti-ai batut joc de noi si acum vrei sa venim cu capul plecat? am zis si ma tin de cuvant, desi mitzu m-a rugat sa vin am zis ca vin doar cu conditia sa avem o discutie publica pe forum la tine si sa ajungem la un numitor comun si sa ne recunoastem aman2 greselile dar nu cred ca este cazul daca pana acum nu te-ai hotarat sa iti recunosti greselile asa ca nu voi veni.. ce fac restul cu demnitatea lor nu este problema mea..eu am demintate si vreau corectitudine iar daca dupa ce mi-ai facut vrei sa ma intorc cu capul plecat ca si cum toata vina este a mea..te inseli..deci din partea mea poti sa inchizi topicul si sa zici ca nu ma mai primesti...bye si sa nu te mai prind ca te tii de prostii ca pierzi din nou!
mercenarule, etc...etc.... nu mai esti adevarat...bla,bla,bla.....andreidmtr a scris:3n3rgy nu ne intereseaza..ti-ai batut joc de noi si acum vrei sa venim cu capul plecat? am zis si ma tin de cuvant, desi mitzu m-a rugat sa vin am zis ca vin doar cu conditia sa avem o discutie publica pe forum la tine si sa ajungem la un numitor comun si sa ne recunoastem aman2 greselile dar nu cred ca este cazul daca pana acum nu te-ai hotarat sa iti recunosti greselile asa ca nu voi veni.. ce fac restul cu demnitatea lor nu este problema mea..eu am demintate si vreau corectitudine iar daca dupa ce mi-ai facut vrei sa ma intorc cu capul plecat ca si cum toata vina este a mea..te inseli..deci din partea mea poti sa inchizi topicul si sa zici ca nu ma mai primesti...bye si sa nu te mai prind ca te tii de prostii ca pierzi din nou!
(si vad ce te comenteaza acu "adevaratii si unicii si cei mai cei ingeri )
si acum revenind la lucruri mai serioase:
chiar daca am fost tentat sa revin pe serveul lui 3n3rgy (asa cum zicea mitzu, care vad ca nu mi-a raspuns la postul adresat lui) am o vorba:"unde scuip nu ling" si chiar daca energy ar fi dispus sa nu stiu ce, dupa cum ne traduce mitzu, tot nu as mai avea incredere in el si banuiesc ca si el va fi tot timpul suspicios .
si inca o chestie: ar fi un tip de prin ograda lor de care chiar nu-mi este dor (prietenii stiu de ce si cine)
p.s. daca inca mai cautati o comunitate cum era INGERII odata incercati pe laionica si nu o sa fitidezamagiti. de la owner pana la ultimul slot sunt oameni faini iar uscaturile ce le-am avut s-au "autocuratat"
Si va va mai spun ceva: nu este obligatoriu sa fii inger daca joci pe serverul lui 3n3rgy, ca el este doar o fila "cu erori" ca sa ma exprim elegant din intoria INGERILOR.
mi-a facut placere sa adminez alaturi de multi dintre voi si le multumesc celor care au avut coloana vertebrala si inca o mai au, dar raspunsul meu (mitzule noteaza) este categoric si foarte si absolut si.........NU
carlos
u crezi ca imi faci mie in necaz ?
calculeaza bine ce zici...pt ca vad ca zici cu ura si nu e bine
nu vreau sa comentez despre alte servere dar permitemi sa iti spun ca in momentul actual sererul Ingerii.Zone.Com o duce destul de bine ,si o sa o duca si mai bine indiferent de oamenii pe care ii are pe el
dar nu ar duceo bine daca nu ar fi cineva care sa controleze sv cu echilibru in toate
poti sa spui ce vrei de acum inainte
eu am vrut sa va intind o mana si sa va trag inapoi pe server...nu vreti?
(ca sa citez, "Carlos ,noteaza") NU MA MAI INTERESEAZA!!!!
faceti ce vreti!!!jucati inde vreti si cum vreti,chiar nu imi pasa
nu vreau sa comentez despre alte servere dar permitemi sa iti spun ca in momentul actual sererul Ingerii.Zone.Com o duce destul de bine ,si o sa o duca si mai bine indiferent de oamenii pe care ii are pe el
dar nu ar duceo bine daca nu ar fi cineva care sa controleze sv cu echilibru in toate
iNk a.k.a Mitzu_Deadline- MODERATORI
Data de inscriere : 17/10/2010
Varsta : 32
Localizare : Targoviste
@ mitzu: ba conteaza foarte mult ce tipuri de caractere sunt intr-o comunitate. conteaza ce oameni sunt pe un anumit server pentru ca ei fac serverul. conteaza vechii admini pentru ca din cate am observat doar ei stiu ce-i cu adevarat codul si cum sa-l depisteze. serverul e nimic fara oamenii de pe el, dar nu orice oameni.
bafta
bafta
Mace- MODERATORI
Data de inscriere : 09/12/2010
Varsta : 30
Localizare : Radauti
asa e cum zici u
dar nimeni nu s-a nascut invatat,toti am invatat de la cei mai mari
eu cred si sper ca actualii admini au de la cine invata!
dar nimeni nu s-a nascut invatat,toti am invatat de la cei mai mari
eu cred si sper ca actualii admini au de la cine invata!
stii ce ii lipseste serverului? atmosfera ingerii..poate fii full 24/7 dar daca lipsesc acei oameni care atuc aceasta atmosfera nu mai este cum era...oricum nu a mai fost cum era in vremea lui big si usor usor s-au pierdut multe...nu am niciun regret visavi de server, singurul meu regret este ca nu mai suntem uniti cum eram..acum vad ca va certati si intre voi..asta e...eu am ramas prieten cu fiecare dintre voi (cei care ati venit de pe ingerii lui big1) si daca aveti nevoie de mine stiti unde sa ma gasiti si cum va voi ajuta cat pot.....pe mine ma gasiti pe cutitarii si pe laionica mai rar dar asta e...odata si odata trebuie sa ma las de cs..consider ca am invatat cam tot ce se putea invata legat de servere si joc iar pe langa asta am cunoscut oameni minunati si oameni de cea mai joasa speta dar este o experienta...succes in continuare
@mace ai dreptate cu experienta adminilor...in ultima vreme am jucat pe mai multe servere si am cunoscut si altii admini care scuza-ma, nu au nicio treaba, dunt varza in comparatie cu experienta noastra. numai eu stiu cat stateam sa ii invat pe unii pe mess cum sa admineze cand vroiam sa joc un cs..intram si ma chemau pe mess..i-am invatat cu placere pe toti care mi-au cerut ajutorul...am pierdut mult timp dar am realizat ceva..credeti ca va mai fii asa? asta se pierde si usor usor se pierd si adminii cu experienta...:) o sa devina un sv oarecare asta daca nu se ia aminte.
@mitzule, carlos nu te-a luat pe tine la misto..a zis acel NU sa il notezi pt 3n3rgy..nu cred ca ar avea de ce sa iti zica tie pt ca nu este sv tau:)
@mace ai dreptate cu experienta adminilor...in ultima vreme am jucat pe mai multe servere si am cunoscut si altii admini care scuza-ma, nu au nicio treaba, dunt varza in comparatie cu experienta noastra. numai eu stiu cat stateam sa ii invat pe unii pe mess cum sa admineze cand vroiam sa joc un cs..intram si ma chemau pe mess..i-am invatat cu placere pe toti care mi-au cerut ajutorul...am pierdut mult timp dar am realizat ceva..credeti ca va mai fii asa? asta se pierde si usor usor se pierd si adminii cu experienta...:) o sa devina un sv oarecare asta daca nu se ia aminte.
@mitzule, carlos nu te-a luat pe tine la misto..a zis acel NU sa il notezi pt 3n3rgy..nu cred ca ar avea de ce sa iti zica tie pt ca nu este sv tau:)
toti tanjim dupa atmosfera aiai care era pe server atunci
dar oricine poate sa isi dea seama ca aceasta nu va revenit in veci pentru ca o serie mare din cei peste 70 de admini de atunci nu mai sunt
unii s-au lasat de cs,altii au gasit alte servere,multi au uitat de server,pentru si atunci existau oameni gen "gica " cum sunt si acum - oameni care au sapat la radacina atmosferei asteia placute pana au reusit sa o darame.
din momentul in care serverul nu a mai fost administrat de big1 ,atmostera s-a stricat,apoi a revenit treptat pentru ca acuma...sa se inlocuiasca cu atmosfera de acum
de obicei modurile fun,dupa un anumit timp incep sa plictiseasca...
unii s-au plictisit sa tot castige,altii s-au plictisit sa tot incerce sa castige si tot asa...DEAIA NU MAI E ATMOSFERA AIA PE SERVER!
dar oricine poate sa isi dea seama ca aceasta nu va revenit in veci pentru ca o serie mare din cei peste 70 de admini de atunci nu mai sunt
unii s-au lasat de cs,altii au gasit alte servere,multi au uitat de server,pentru si atunci existau oameni gen "gica " cum sunt si acum - oameni care au sapat la radacina atmosferei asteia placute pana au reusit sa o darame.
din momentul in care serverul nu a mai fost administrat de big1 ,atmostera s-a stricat,apoi a revenit treptat pentru ca acuma...sa se inlocuiasca cu atmosfera de acum
de obicei modurile fun,dupa un anumit timp incep sa plictiseasca...
unii s-au plictisit sa tot castige,altii s-au plictisit sa tot incerce sa castige si tot asa...DEAIA NU MAI E ATMOSFERA AIA PE SERVER!
mitzule..atmosfera este ca o flacara..daca nu o intretii se stinge...pleaca unul, vine altul...o iei de la zero si asa mai departe dar din anumite motive doar s-a stins si nu a stiut nimeni cum sa puna lemne in foc..aici vb strict de atmosfera nu de ce face sau ce a facut 3n3rgy..dar nu cred ca mai am de ce sa ma dau cu parerea la un server pe care nu o sa mai joc...sincer am cunoscut oameni noi...putina schimbare poate ca nu este chiar rea...dupa cum vezi.. pe 3kyka am cunoscut=o pe celalalt sv..acum ne intelegem f bine si ne mai intalnim la un cs pe un sv..pe sv asta am cunoscut altii si asa mai departe...stati linistiti ca nu va uit..cine vrea sa mai vb cu mine stie unde sa ma gaseasca..
iNk a.k.a Mitzu_Deadline a scris:carlos
revin cu acest raspuns deoarece am impresia ca cineva l-a sters pe cel postat vineri ca si raspuns.
mitzule de cand ma stii chiar ti-am lasat impresia ca vreau sa-ti fac tie in necaz sau sa te jignesc vreodata?????
apresiez gestul tau de a "ne intinde mana", si chiar nu port ura nimanui. nici lui 3n3rgy pentru banurile gratuite pe forumul si serverul sau si cu atat mai putin pentru alti admini din acea comunitate.
am postat sa-ti notezi doar pentru ai transmmite lui 3n3rgy deoarece eu nu pot intra pe acel forum (inca o data multam fain pentru acces) si nici macar prin gand nu mi-a trecut sa te ofensez.
dar dupa cum am mai postat "unde scuip nu ling" si nu vreau sa ma intorc doar pentru a primi reprosuri ulterioare, chiar daca 3n3rgy s-ar tine de cuvant, ci se gasesc destui "carcfotasi" pe acolo cu care am mai avut divergente si sincer nu-mi este dor de ei.
fara sa jignesc pe nimeni preferam sa adminez cu oameni cu caracter, gen mace, lambada, andrei, fallen, nico, tipul, nu cu mutu,cinspe, etc.
daca va merge bine va uraz sa va merga si mai bine. dar am mandria mea si dupa ce mi-am luat ban "gratuit" pe forum si pe server fara ca macar sa-mi asculte si mie cineva parerea eu consider ca nu are rost ma reintorc intr-o astfel de comunitate.
as dori sa ma detaliez dar sincer nu vreau sa te plictisesc si inca o data scuze daca te-am jignit cu ceva.
Eu ar trebuie sa imi cer scuze tuturor,si mai ales tie
am inteles gresit
am crezut ca expresia folosita de tine mi se adreseaza strict mie,nu ca eu ar trebui sa duc mesajul mai departe
nu mai insist pt ca vad ca oricum nu se vrea revenirea pe sv sau forum
am inteles gresit
am crezut ca expresia folosita de tine mi se adreseaza strict mie,nu ca eu ar trebui sa duc mesajul mai departe
iNk a.k.a Mitzu_Deadline a scris:Eu ar trebuie sa imi cer scuze tuturor,si mai ales tie
am inteles gresit
mitzule ne stim de prin 2008 parca, nu???
nu trebuie sa-ti ceri scuze, nu ai gresit cu nimic.
crezi ca nu ne-am dori sa revenim pe serverul INGERII??? gresit, dorim si inca foarte tare dar nu in conditii acestea si nu mi-as calca mandria in picioare dupa cate s-au intamplat.
in alte circumstante te asigur sa ma ingramadeam sa reintru in comunitate, dar...
Ultima editare efectuata de catre carlos in Mar Oct 04, 2011 10:16 am, editata de 1 ori (Motiv : ceva greseli de tipar :)))
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum