IngeriiZoNe.Ro official (86.120.176.69:27015)
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Kiss fm
Statistici
Statistici
PT 3n3rgy.......... B_160_400_1_ffffff_c5c5c5_ffffff_000000_0_1_0
Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 26, Joi Mar 17, 2011 7:40 pm

PT 3n3rgy..........

+3
3n3rgy
Mace
andreidmtr
7 participanți

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

PT 3n3rgy.......... Empty PT 3n3rgy..........

Mesaj Scris de andreidmtr Mier Sept 14, 2011 12:00 pm

mesajul pe forumul lui legat de mine
"Sunt doua posibilitati avand in vedere ca am vazut si serverul lui ionica in posturi...andreimtr sau insusi ionica Smile)...
Oricum, ce oameni pot fi aia care doresc raul acestui server...?..eu daca as sti ca andrei nu e un incompetent notoriu, si maine i-as da serverul sa aiba grija de el...dar asa, daca eu nu sunt...cine isi asuma responsabilitatea?daca exista altul mai bun . sa vina si sa il vad...cuvinte aruncate in vant oricine poate da...mai greu cu faptele...Cert e ca cine s-a nascut ratat, asa moare....nu va invata niciodata nimic si va sta pe spatele celor din jur, mai mult, va incerca sa creeze intr-un climat cum e al nostru haos de rautate...De agarici de astia e plina tara din pacate...de aia suntem unde suntem..."

am sa iti explic si am sa iti dau sansa sa raspunzi.
1. am ban pe forum si pe server, in concluzie nu va mai pot deranja.
2. nu vreau rau serverului, vreau sa arat tuturor ce fel de om esti tu si mai ales mota
3. nu am vorbit nicio secunda cu iuliSAN sa ma aliez impotriva ta, am vrut doar sa fac reclama la un server si mi s-a parut cel mai potrivit sa ii fac lui, nu il cunosc prea bine insa de fiecare data cand am vb cu el mi-a inspirat incredere.
4. cs mai joc foarte putin si nu ma mai intereseaza ce mai faceti voi acolo
5. v-am cerut sa ma lasati in pace si sa nu imi mai rostiti numele in toate intamplarile nefericite pe care le aveti
6. nu eram inapt cand ajutam serverul si eram dedicat dar pt ca am fost de parere ca nico avea dreptate sa faca ce vrea cu banii pe care ii investea in serverul EI nu ti-a placut si am ajuns sa zic asa "rivali" iar rivali nu am ajuns numai din cauza asta ci pt ca te-ai bagat si i-ai alimentat dorinta lui mota sa faca prostii..cu tine nu am avut nimic iar banul pe forum a fost din greseala si mi-am cerut scuze pt asta..am vrut sa ii dau ban lui mota ca avea ip dinamic dar uitasem de tine si de dany apoi ai revenit cu scandalul si am decis sa iti dau ban de tot
7. nu mai insinua trimit eu pe damian sau pe altii sa faca nu stiu ce tampenii..nu raspund pt nimeni
Acum sa postam ceva ce nu iti face cinste si am preferat sa nu il public dar l-am pastrat special pt momentul in care ma mai ataci

andreidmtr (31.07.2011 14:38:08): daca ai taria necesara sa vb cu mine ca sa punem capat si sa isi vada fiecare de drumul lui sa ma cauti azi cat stau cu messul deschis..crede-ma este mai mult interesul tau...daca vreti sa continuati sa ma sabotati atunci schimbam placa asa ca mai bine discutam omeneste si civilizat
Daniel (31.07.2011 16:33:30): vbesc cu cine merita mah nu cu oameni ca tine...vezi-ti de viata ta si lasa furatu'..cat crezi ca o duci asa de la unul la altul?sa iti fie rusine...construieste pe munca ta si banii tai daca te tine nu umbla de ici colo...
andreidmtr (31.07.2011 17:00:02): se pare ca nu ne intelegem pai nu fur nimic..aduti aminte ca si eu am contributia mea la sv ala cam in toate...am adus si playeri si cel mai important adminii de baza care datorita lor sv merge asa bine..nu fur nimic..nu ii oblig sa vina dupa mine..nu ii oblig sa nu intre la tine..sunt multi admini care joaca la mine cu alte nick-uri si unii dintre ei au chiar si admin si sincer chiar nu ma deranjeaza ca joaca si acolo...am pe sv admini de ai tai la care nici nu te gandesti ca vor juca la mine..sfatul meu si este un ultimatum..veziti de sv tau si nu mai incerca sa sabotezi sv nostru..nici tu nici mota sau pe cine mai trimiti pt ca tu pierzi!!
Daniel (31.07.2011 17:09:06): una la mana, tu nu ai server...doi la mana:au liber toti adminii care vor sa plece sa plece...dar nu se vor mai intoarce...si treierverul ala oricat te-ai chinuit nu arta si nu va arata niciodata ca ingerii...vad ca iei harti de aici, incerci pluginuri..neah..stii si tu ca orice ai face nu are cum sa fie vreodata atat de tare...cred ca deja stii de ce dar nu ai ce face...si, in leg. cu adminii...sa stii ca stiu care joaca acolo...parerea mea, sunteti o rusine ca jucati pe serverul ala...arata naspa, se misca naspa si pluginurile care merg pe ingerii nu o sa mearga niciodata acolo..in rest nu ma intereseaza ce faceti...in sufletul vostru stiti adevarul...pacat ca ai vbit de sus cu mine cand cica aveai owner sau nush ce ti-a casunat..poate data viitoare esti mai atent cu oamenii;spor
andreidmtr (31.07.2011 17:12:23): serverul ala putea fii ca ingerii lejer..puteam lua de la nico addonul dar nu am vrut sa il fac exact...sv merge foarte bine si are aceleasi pluginuri ca si ingerii..ma rog aproape..nu am bagat ce nu mi-a placut in rest este facut de la 0..aici am vrut sa punctez..nu conteaza care este mai tare fiecare crede ca al lui este mai tare insa in definitiv este acelasimape nu am luat de la voi..acele mape erau acolo si inca sunt altele noi..
andreidmtr (31.07.2011 17:13:42): faza cu vb de sus..te inseli..nu am fost niciodata owner de la big in coace..tu aiinceput cu scandalul si era normal sa rezolv problema..tie ti-a casunat pe mine cand mi-am cerut scuze pt ca ti-am dat ban din greseala pe forum..nu este vina mea ca ai aceeasi clasa de ip dar apoi l-am scos si ai continuat
andreidmtr (31.07.2011 17:14:22): din respect pt tine am rugat-o pe nico sa se impace cu tine..din respect pt tine am scos banul pe forum cu toate ca stiam ca mota va putea intra sa faca scandal aiurea in tramvai
andreidmtr (31.07.2011 17:15:07): dar acum s-a schimbat treaba..poate as fi venit daca nu incepeai cu acuze aiurea si mota isi vedea de treaba lui
andreidmtr (31.07.2011 17:15:22): insa mota reactioneaza la ce zici tu pt ca el nu prea gandeste mult
andreidmtr (31.07.2011 17:18:49): si uite asa s-a ajuns aici..asta este punctul meu de vedere..al tau poate este altul...oricum ideea este ca nu ma voi mai intoarce acolo si atata timp cat nu incerci sa sabotezi sv pe care joc acum si eu te voi lasa in pace..fiecare player are dreptul de a alege..tu ai intaietate pt ca playerii sunt la tine si este mai greu sa plece dar la cum rectionezi or sa plece toti..am cativa asi in maneca si daca ma obligi sa ii scot sar putea sa nu iti placa..aveam posibilitatea sa atac sv foarte rau si inca o mai am dar nu am facut-o din respect pt acei admini care sunt de caracter si tu stii despre cine este vb
andreidmtr (31.07.2011 17:28:06): inca ceva..ca este destul de important si am uitat sa iti zic..tie ti-a casunat pe mine ca i-am luat apararea lui nico ..tu vroiai sa conduci sv pe banii ei..iar partea importanta acum vine..atunci cand te-ai certat cu nico nu ea a vrut sa inceapa scandalul defapt TIPUL a fost in spatele ei doar ca ea s-a bagat cu capul inainte..sv pe care joc este al uniu pr de al lui tipul..cand am intrat eu pe el se juca 4 vs 4 dupa ce l-am renovat s-a cam umplut si nu sunt cu playerii de pe ingerii,,prea putini sunt de pe ingerii..in concluzie, cand creerul nu este in relatie tocmai buna cu gura documenteaza-te, pune cap la cap tot ce s-a intamplat si apoi poti sa vb
Daniel (31.07.2011 18:08:02): nici nu are rost sa mai comentez...si stii prea bine ca nu are cum sa se apropie ala de asta... nu merg toate pluginurile care merg aici...si apoi, nu vad diferenta dintre ala si altele din romania...dar nah...te las sa te minti singur acum...si nu numai tu...treaba voastra atat timp cat va faceti ca jucati acolo in conditii decente...dar clar nu este asa...spor
andreidmtr (31.07.2011 18:16:47): fie cum zici tu..este sv farza..atunci de ce iti este teama ca iti fur ceva? atunci de ce vii sa faci reclama la mine/? pt ca in sinea ta stii ca-i bun altfel nu procedai asa

asta este toata discutia..nimic mai putin nimic mai mult si nimic modificat.

ITI DAU POSIBILITATEA SA TE APERI DACA VREI SI NU ITI ESTE FRICA SA NU TE FACI DE CACAO. DAR FARA INJURII SI ALTE RAHATURI CUM AI OBICEIUL SA O FACI PE FORUMUL TAU STIIND CA NU MA POT APARA.

PS: intelege odata pt totdeauna ca nu pun pe nimeni sa iti faca rau..singurul rau pe care ti-l fac este forumul meu iar asta o fac pt nedreptatea pe care mi-ai facut=o tu si mota (macar mota s-a linistit ca ii este frica sa nu pice in penibil cu actiunile pe care le-a facut)

Daca te mai deranjeaza damian da-i ban pe clasa de ip pe forum si nu te mai deranjeaza dar nu imi pune mie in carca tot ce face el iar daca nu stii zi-mi si iti zic eu cum se da ip pe clasa pe forum sau intreaba-l pe mace

Te-ai bazat pe faptul ca injosesti pe forumul tau ca sa ai mai multa credibilitate iar prin asta ai pierdut pt ca ai picat de cacao si s-au intors impotriva ta...iar aici ma refer la cei care conteaza si care au capul pe umeri...nu stii ce inseamna ingerii..zici ca ingerii este al tau..ingerii era al lui big1 cel de care ti-ai batut joc..numele de ingerii eu l-am adus pe serverul cu denumire de 3n3rgy (ma mir cum de l-ai schimbat la cat egoo ai in tine) iar numele de ingerii cand l-am adus l-am cerut nu l-am furat..am cerut voie lui big1 pt ca asa era frumos si fair play
Ai facut din ingerii un server condus de un om care se crede dictator..zici ca vrei sa stabilesti egalitatea...acolo nu este egalitate doar dai impresia si atunci cand carlos a decis sa joace si pe severul pe care jucam eu l-am avertizat ca o sa il terfelesti pe forum si ca o sa piarda adminul acolo desi nu isi dorea asta..dorea sa joace si acolo si aici...s-a dovedit ca am avut dreptate si l-ai terfelit pe forumul tau si mai mult i-ai dat ban sa nu poata sa se apere..
In concluzie sunt un inapt incompetent rolling on the floor esti departe de realitate
app sunt ratat pt ca le arat oamenilor cum esti intr-un mod inteligent si nu cu injurii si alte chestii josnice si pline de imaturitate pe care le folosesti tu pt ca doar atat te duce minte?
te mai si lauzi ca ai 28-29 de ani ma faci sa rad...un papitoi care se crede mare si tare pe net iar in realitate esti un mielusel lafel si mota..se crede mare avocat dar nu stie ce inseamna sa furi poze de pe site-urile precum hi5 si sa le modifice in photoshop si apoi sa le publice...poate nu stie domnul avocat dar asta este ilegal..din pacare le-am sters ca as fii mers mai departe si as fi luat bani din daune morale..prostia mea..dar s-a linistit..abia asteptam sa mai faca o miscare inteligenta cum a facut-o atunci...

andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Data de inscriere : 02/04/2010
Varsta : 37
Localizare : Ploiesti

https://ingeriizone.all-up.com

Sus In jos

PT 3n3rgy.......... Empty Re: PT 3n3rgy..........

Mesaj Scris de Mace Mier Sept 14, 2011 1:17 pm

3. nu am vorbit nicio secunda cu iuliSAN 1 sa ma aliez impotriva ta, am vrut doar sa fac reclama la un server si mi s-a parut cel mai potrivit sa ii fac lui, 2 nu il cunosc prea bine insa de fiecare data cand am vb cu el mi-a inspirat incredere.

1 din cate-l stiu eu nu ar face-o... nu prea e genul de om care s-ar certa atat. cel putin asa imi pare mie..
2 chiar e de incredere.. foarte de treaba . in 1 an (aproximativ) de cand il stiu n-am avut nicio problema .. chestia e ca n-am avut nicio problema cu nimeni de pe laionica.. asta imi place acolo.. nu exista certuri stupide.. esti binevenit oricand acolo, si cred ca o spun din partea tuturor colegilor de acolo.
Mace
Mace
MODERATORI
MODERATORI

Data de inscriere : 09/12/2010
Varsta : 30
Localizare : Radauti

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Mier Sept 14, 2011 8:25 pm

pai am mai intrat sa joc dar nu prea mai am timp..lucrez de la 9 la 17:30 pe calculator, cu numere..sincer cand vin casa nici nu mai deschid pc-ul uneori iar in week prefer sa merg pe undeva..

nu numai pt reclama am pus alea pe forum ci si sa vad cand mai intrati voi...ieri intrase cineva care este admin si la 3n3rgy (nu dau nume ca sa nu iasa scandal) si am intrat sa joc dar nu a stat mult..m-am uitat sa vad cine este e server de pe forum..

imi dai si mie id-ul lui iuliSAN sau sa il intrebi tu daca il deranjeaza reclama?
desi nu cred pt ca este free

MA energy nu recunosti ca eu am adus numele de ingerii acolo? inteaba pe carlos..intreaba pe big1..hai sa cautam la gunoi in posturile mele sa vedem ..cand am timp am sa iti arat cine a adus numele de ingerii

ti-am da posibilitatea de pace (nu impacare) nu ai vrut-o.ti-am dat posibilitatea de a lamuri problema aici..nu o vrei nici pe asta..nu vreau sa ma impac cu nimeni iar daca vrei ca forumul asta sa nu se mai numeasca ingerii zone o sa il schimb doar daca vei posta la anunturi si vei recunoastea ca:
1. numele serverului l-am adus eu
2. sa recunosti greselile tale (ai prea mare mandria si tu nu gresesti niciodata)
3. mota sa recunoasca ce a facut cu pozele postate aici cu mine si cu pr mea (el le-a postat iar adytzzu sau dev asta thor le-a modificat..astia sunt frati)
4. sa imi dai posibilitatea sa vb sa zic unde am gresit pt ca si eu am gresit dar de la voi a plecat totul

dupa asta lasati topicul o luna eu pot primi ban inapoi..topicul poate fii sters eu schimb adresa forumului din ingerii zone in ingerii.evosys (la ingerii nu renunt nicio data) apoi este toata lumea fericita..eu nu va mai deranjez iar voi nu ma mai deranjati sa nu ajungem iar aici
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Vin Sept 16, 2011 7:47 am

Concluzie finala...este o alta incercare a lui 3n3rgy sa ma faca oaia neagra la toate tampeniile care se petrec acolo fara niciun baza..oare este usor sa jignesti pe cineva care nu se poate apara? daca nu eram anuntat de ce se vb despre mine acolo habar nu aveam ca nu mai vizitez forumul ala si 3n3rgy e asta se bazeaza..se pare ca ai picat de prost inca odata..sfatul meu..lasa invidia...mergi mai departe..macar atat daca nu esti barbat si nu te simti in stare sa vb cu mine aici(ti-am dat posibilitatea asta dar iti este frica sa nu te fac de cacao..un pusti de 24 de ani sa faca unu de 30 de ani..nu se cuvine)

3n3rgy tu chiar nu vezi ca tot ce spui despre mine se intoarce impotriva ta? mai comenteaza la adresa mea doar cei care nu stiu cu adevarat de unde vine numele de ingerii si ce ai facut tu atunci cand erai inger laughing aia nu spui sa nu pici de prost..esti mare INGER...pe mine nu ma deranjeaza ca folosesti numele asta dar asta nu inseamna ca esti cu adevarat un inger (asta pt ca ai tradat cand a fost mai greu pt server si pe langa asta ai vrut sa il distrugi facand reclama cu adminul din dotare)

Sa nu mai vorbesti de corectitudine si onoare ca nu le ai..habar nu ai ce inseamna..daca vrei cateva argumente legat de corectitudinea ta sa imi zici ca am o lista si te astept sa imi zici si sa imi argumentezi corectitudinea mea...eu am un raspuns pt tot ce am facut pt ca am facut corect dar tu? daca iti pun cateva intrebari te incui...din cauza asta iti este frica sa vb cu mine si preferi sa ataci pe la spate..LASULEEE

Intrebarea nr.
1.Cine a venit cu numele de "Ingerii" la tine pe server? (nu ma refer la zone sau alte kkturi)
2. Ce ai facut atunci cand ingerii nu mai merge prea bine? (mi se parea corect sa joci pe alt server dar sa faci reclama cu la sv tau..)
3. Ti se pare normal sa impui o anumita masura la server chiar daca nu mai dadeai bani la el?
4. Este corect sa terfelesti lumea pt ca nu mai vor sa joace pe serverul tau?
5. Este corect sa iei adminul unuia si sa il terfelesti pe forum doar pt ca vroia sa joace si pe serverul unde jucam?(la intrebarea 4 si 5 ai reactionat asa pt ca era vb de serverul la care faceam reclama)
6. Este corect ca unii admini sa aibe voie sa joace pe serverele la care faceam reclama si altii nu? de ce? (iti zic tot eu...pt ca ai nevoie de ei, cand nu mai ai nevoie de ei le faci cum ai facut si cu fallen, carlos)
7. Esti corect sa spui adevaratul motiv pt care am ajuns in situatia de fata?(scandalul dintre noi...aici am dovezi la greu asa ca nu poti sa minti)
8. Este adevarat ca ai deschis din nou serverul doar din ambitie pt ca te-ai certat cu nico?
9. Este adevarat ca dupa ce si-a cerut nico scuze desi avea dreptate tu ai incercat sa bagi zazanie intre admini pe forum si pe server?

Nu imi plang de mila..nu ma intereseaza sa ma impac cu tine sau cu mota dar nu imi place sa fiu jignit pe nedrept iar daca tu consideri ca este corect ce faci vino si zi-mi de ce aici in vazul tuturor sau iti este firca sa nu pici de prost?

de fiecare data cand vei mai zice ceva de mine fara motiv mai ies putin la atac..faptul ca m-ai facut inapt, incompetent si ratat nu inseamna nici pe langa ce am zis eu aici si stii de ce? pt ca tot tu pici de prost

este dreptul meu sa ma apar si crede-ma ca am argumente, nu ca tine si din nou te invit aici sa imi spui daca ai argumente..stai linistit ca nu mai citeste nimeni forumul asta ca nu mai are server:)

AM UITAT SA PRECIZEZ CA POTI SCRIE AICI DOAR CU NICK-UL 3N3RGY NU POTI SCRIE CU ALT USER SAU ALT USER NU POATE SCRIE DECAT DACA ESTE INTR-UN GRUP IAR TU AI VIP LA GRUP...O ONOARE PT TINE NU? laughing
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de 3n3rgy Vin Sept 16, 2011 9:37 am

Vad ca te plictisesti si de aia ma provoci...Copile, vezi-ti de viata mizera si apuca-te de altceva...asta nu e de tine...
3n3rgy
3n3rgy
banat
banat

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Vin Sept 16, 2011 10:00 am

provoc? da te provoc sa imi raspunzi sincer la intrebarile de mai sus..tu esti cel care provoaca jignindu-ma pe forumul tau..cum de pana acum am tacut si mi-am vazut de ale mele? de fiecare data a plecat de la tine..nu ma las calcat in picioare de nimeni mai ales de un om care ma considera copil si ma jigneste pe la spate fara sa intru sau sa fac ceva pe forum sau serverul tau.

sunt copil pt ca esti invidios ca fac reclame la alte servere? este problema mea ce fac aici..nu cedez numele de zone de la forum decat daca veti recunoaste tu si mota greselile si veti spune tuturor de unde vine cu adevarat ingerii si cine a adus numele cu fair play snandu-l pe big pe ca asa era frumos si atunci voi renunta la zone din adresa de forum..la ingerii nu renunt si nu iti cer nici tie..este treaba ta ce faci, vreau doar sa clarifici toate astea...

vad ca si acum ca si alta data nu ai argumente si nu ai ce zice in apararea ta..
de ce?
pt ca stii adevarul dar vrei sa il tii ascuns sa fii tu ala corect si preferi sa terfelesti pe altul decat sa spui adevarul:))

In concluzie, sunt copil fata de tine si ma mandresc cu asta ca sunt mult peste tine chiar daca ai 30 de ani sau cat ai.
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de 3n3rgy Vin Sept 16, 2011 10:12 am

Invidios?laughing)) Mah tu pe ce pui mana moare in scurt timp...si acum, stai pe munca altuia, gen forumul asta cumparat de la tine de catre mine cu 5 euro...esti orice altceva numai un om nu...si tot eu sunt rau...ai dreptate...nici nu meriti sa imi bat capul cu mintea ta...si nu numai...bate-te singur pentru nimeni si nimic..nu ai avut, nu ai si nu o sa ai vreodata ceva decat prin munca .... lasa-te de furat si treci la munca...nu e tarziu...un sfat prietenesc...e ultimul de genul...
3n3rgy
3n3rgy
banat
banat

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Vin Sept 16, 2011 10:48 am

faci niste afirmatii la care nu stii adevaratele motive..serverul lui big nu a murit din cauza mea iar serverul laleagane a murit din cauza ca erau 2 owneri care plateau la serverul ala iar sora unuia era prietena celuilalt si s-au despartit apoi s-a inchis...asta pt cultura ta generala iar faza cu furatul forumului nu este adevarata..este adevarat ca ai platit dar este adevarat ca ti-am zis sa ti-l dau atunci cand nico a preluat serverul si ai zis sa il las lor? ca il dai cu totul? nu minti ca am dovezi..totul a fost public si am posturile tale si ale mele de atunci
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Lun Sept 19, 2011 1:47 am

3n3rgy o sa iti arat adevarata ta fata de fiecare data cand ma mai ataci..stiu ca te consideri un om corect insa ce stiu eu despre tine nu arata asta iar daca ma mai ataci iti arat adevarata ta fata...asta este singura mea arma spre deosebire de tine care folosesti jigniri si injurii la adresa mea..fa o comparatie intre ce ai facut tu cu injuriile si ce am facut eu cu a te arata pe tine in adevaratul sens si vezi cat de jos ai ajuns:)

Rest in PEACE pana data viitoare daca nu te potolesti
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de carlos Mar Sept 20, 2011 9:24 am

andrei de ce te mai deranjezi sa il luminezi pe 3n3rgy????
nu observi ca nu merita efortul.
chestia e ca aeam alta impresie despre el dar m-am inselat, cu toate ca am mai auzit de la unu de la altul cam ce poama este Twisted Evil
trebuie sa ii multumesc pentru faptul ca mi-a tras un "sut in fund" de pe frumosul, suberbul, unicul, .... server al sau pentru simplu motiv: ca orice sut in fund este un pas inainte.
p.s. despre faza cu denumirea INGERII stiu personal de la BIG1 aka Alin despre faptul ca andrei l-a sunat si l-a rugat sa-si dea acceptul pentru a folosi nick-ul pentru serverul lui 3n3rgy care pe atunci era (NRG= Nervos,Recalcitrant si Grandoman)

pentru toti pasionatii de cs care doresc sa intre intr-o comunitate de oameni normali si admini adevarati va astept pe "laionica"
iulisan este un tip cu coloana vertebrala si cei 7 ani de acasa(pe scurt)
carlos
carlos
MODERATORI GLOBALI
MODERATORI GLOBALI

Data de inscriere : 30/10/2010
Localizare : Mica Siberie :))

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Mar Sept 20, 2011 10:19 am

Carlos, nu ma intereseaza cum este el si ce face..ma intereseaza de mine iar el tot ma jigneste pe forumul lui si ma face in toate felurile..ce ai vrea? sa tac? singura mea arma in potriva lui este el..arat lumii cum este el de fiecare data cand sunt atacat..nu este nevoie decat sa ii pun inste intrebari la care nu poate raspunde pt ca stie ca a facut greseli si din asta reiese ca nu este un om corect pe cate vrea el sa para in fata lor...ce a avut de obiectat la adresa mea i-am adus argumente si au fost decat 2 "greseli" din punctul lui de vedere care daca stai bine sa le analizezi nu sunt greseli si anume:
1. faptul ca forumul asta este al lui dar odata ce l-am intebat atunci cand i-a dat sv lui nico daca il pastreaza sau il dau lui iar el a zis sa il las lui nico iar ea a refuzat si asa a ramas la mine
2. ca i-am vb de sus atunci cand il banasem din greseala pe forum cand defapt am vrut sa il banez pe mota si i-am dat ban pe clasa iar pt asta mi-am cerut scuze ca nu am stiut ca imparte acelasi ip dar i-am vb de sus pt ca intrase pe forum si ma luase cu faze de genul "care este boul care m-a banat pe forum" iar reactia mea nu a intarziat sa apara..

astea sunt singurele lui probleme legate de mine..poate mai are si altele dar nu iese la interval pt ca sunt copilaresti si nu vrea sa cada in extrema asta..
l-am rugat sa imi promita ca nu ma mai ataca si eu am promis ca nu o sa mai am treaba cu el si cu ce face acolo, nu a promis dar am zis ca poate a inteles dar din nou m-a atacat si din nou l-am pus sa promita si nimic..
in concluzie, de fiecare data cand ma insulta ii arat adevarata fata si de fiecare data el iese urat..cam atat am avut de zis..
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de carlos Mier Sept 21, 2011 9:58 am

NRG= Nervos,Recalcitrant si Grandoman
rolling on the floor
prietenii stiu de ce si cum!!!!!!
carlos
carlos
MODERATORI GLOBALI
MODERATORI GLOBALI

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Mier Sept 21, 2011 10:28 pm

lol! vezi ca ma lasa pe mine si te ia pe tine in colimator:)) poate te ameninta si pe tine ca vine sa iti dea palme:))
legat de asta, o faza amuzanta dar mai veche la stirile a1..piratii somalezi au atacat din greseala o nava de razboi franceza:D iti dai seama ce s-a intamplat acolo...asta intr-o comparatie mai nefericita dar ideea este cam aceeasi
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de carlos Joi Sept 22, 2011 8:02 am

nu am nimic personal cu 3n3rgy doar m-am inselat inprivinta sa, a caracterului.
de fapt ar fi multe de reprosat si banuiesc ca si el ar avea dar nu am avut "dreptul la replica" ca m-am trezit banat direct pe forum si pe server , doar ca un "pupincurist i-a spus repede ca am mers pe alt server......
dar asta e viata, cu bune cu rele.

p.s. am impresia ca uneori chiar este un tip "ok" dar cred ca se lasa influentat prea usor de altii si nu de multe ori greseste.(dar toti gresim Very Happy ) si problema este ca uneori uitam ca CS-ul este doar un joc.

Ultima editare efectuata de catre carlos in Joi Sept 22, 2011 11:11 am, editata de 1 ori
carlos
carlos
MODERATORI GLOBALI
MODERATORI GLOBALI

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Joi Sept 22, 2011 8:28 am

cand ne mai intalnim la ionica la un cs mic?
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de carlos Joi Sept 22, 2011 10:49 am

86.124.57.29:27015
Cine se inregistreaza ne face onoare cine nu , placere !
rolling on the floor
carlos
carlos
MODERATORI GLOBALI
MODERATORI GLOBALI

Sus In jos

Mesaj Scris de Fallen Angel Vin Sept 23, 2011 9:44 am

exact.... cand ne mai intalnim? si pe ce server? ca sa jucam cu totii:))
Fallen Angel
Fallen Angel
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Data de inscriere : 16/10/2010
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

http://ingeriizone.forumhit.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de carlos Sam Sept 24, 2011 5:39 am

Fallen Angel a scris:exact.... cand ne mai intalnim? si pe ce server? ca sa jucam cu totii:))
pai pe care ai vrea ???
ca 3n3rgia este fff suparat pe cativa, printre care si noi rolling on the floor asa ca eu unul va astept pe
86.124.57.29:27015 - si vorba lui Iulisan : Cine se inregistreaza ne face onoare cine nu , placere . Very Happy
carlos
carlos
MODERATORI GLOBALI
MODERATORI GLOBALI

Sus In jos

Mesaj Scris de iNk a.k.a Mitzu_Deadline Sam Sept 24, 2011 11:08 am

3n3rgy pe forumul celalalt a scris:
Avand in vedere ca dupa aceasta perioada de “abstinenta” Ingerii, daca pot spune asa, cei care au plecat consider ca si-au facut mea culpa pana la acest moment si si-au dat seama unde au gresit, le fac prima, ultima si singura oferta de a se reintoarce pe One & Only Ingerii…Sunt dispus sa sterg cu buretele tot, daca isi asuma fiecare greseala pe care a facut-o si isi ia angajamentul ca nu va mai trada vreodata comunitatea in vreun fel, iar actiunile pe care le va intreprinde vor fi intr-un mod transparent si fara ascunzisuri sau atitudine de aroganta fata de ceilalti.
Dupa cum ati vazut pana acum, nu depind de nimeni si nu am depins niciodata, cu atat mai putin acum.Nu fac acest lucru din alte motive decat cele mentionate mai sus si pentru crezul meu din viata de zi cu zi:nimeni nu e perfect si fiecare mai merita o sansa.
Termenul pana la care sunt dispus sa fac aceasta concesie este de 1 Octombrie 2011.Sper sa se gandeasca bine cei care spun ca sunt legati de aceasta comunitate Ingerii si sa nu mai traiasca din amintiri deoarece amintirile sunt facute tot de noi.
Dupa aceasta data din pacate nu se va mai putea face nimic si fenomenul va fi ireversibil.

Va urez o zi frumoasa tuturor!

cei care inca mai vreti sa fiti alaturi de nou nu ezitati!!! topic pe forumul celalalt la Anunturi!!!
chiar imi e doar de voi si vreau sa fim uniti iarasi!
iNk a.k.a Mitzu_Deadline
iNk a.k.a Mitzu_Deadline
MODERATORI
MODERATORI

Data de inscriere : 17/10/2010
Varsta : 32
Localizare : Targoviste

Sus In jos

Mesaj Scris de carlos Dum Sept 25, 2011 9:56 am

iNk a.k.a Mitzu_Deadline a scris:
Avand in vedere ca dupa aceasta perioada de “abstinenta” Ingerii, daca pot spune asa, cei care au plecat consider ca si-au facut mea culpa pana la acest moment si si-au dat seama unde au gresit, le fac prima, ultima si singura oferta de a se reintoarce pe One & Only Ingerii…Sunt dispus sa sterg cu buretele tot, daca isi asuma fiecare greseala pe care a facut-o si isi ia angajamentul ca nu va mai trada vreodata comunitatea in vreun fel, iar actiunile pe care le va intreprinde vor fi intr-un mod transparent si fara ascunzisuri sau atitudine de aroganta fata de ceilalti.
Dupa cum ati vazut pana acum, nu depind de nimeni si nu am depins niciodata, cu atat mai putin acum.Nu fac acest lucru din alte motive decat cele mentionate mai sus si pentru crezul meu din viata de zi cu zi:nimeni nu e perfect si fiecare mai merita o sansa.
Termenul pana la care sunt dispus sa fac aceasta concesie este de 1 Octombrie 2011.Sper sa se gandeasca bine cei care spun ca sunt legati de aceasta comunitate Ingerii si sa nu mai traiasca din amintiri deoarece amintirile sunt facute tot de noi.
Dupa aceasta data din pacate nu se va mai putea face nimic si fenomenul va fi ireversibil.

cei care inca mai vreti sa fiti alaturi de nou nu ezitati!!! topic pe forumul celalalt la Anunturi!!!
rolling on the floor
carlos
carlos
MODERATORI GLOBALI
MODERATORI GLOBALI

Sus In jos

Mesaj Scris de iNk a.k.a Mitzu_Deadline Dum Sept 25, 2011 10:09 am

carlos...te stiam altfel
acum razi aiurea si nu stiu de ce
acum se dovedeste ca tu ai calcat onoarea de inger in picioare si ca nu mai vrei sa fii alaturi de noi...

vad doar un emoticon,dar nu vad nimic comentat...
eu am vrut sa fac un bine sa va spun si voua ca puteti inca sa fiti alaturi de noi...
incearca sa gandesti rational si sa iti dai seama ca nu te alegi cu nimic daca esti absurd si nu privesti si inapoi.
iNk a.k.a Mitzu_Deadline
iNk a.k.a Mitzu_Deadline
MODERATORI
MODERATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Dum Sept 25, 2011 12:03 pm

mitzu...dupa cate ai urmarit si tu si din cate vad ti-ai facut deja o opinie...deci
1. la faze de genul asta nu se da ultimatumuri...
2. nu am gresit cu nimic ca sa pot recunoaste ceva, cu ce am gresit am recunoscut dar nu au fost greseli prea mari..cel putin cand era vb de banul pe forum..acolo a fost greseala si mi-am cerut scuze..
3. nu am nevoie de indurare dupa ce acum o saptamana m-a facut cu ou si cu otet fata niciun motiv la baza
4. de ce sa ne spunem greselile noastre cand defapt greselile le-a facut el ?
nici nu a fost in stare sa se apere la intrebarile pe care i le-am pus pt ca stia ca a grersit
5. a gresit atunci pe adevaratul ingerii (tu stii cel mai bine pt ca tu l-ai prins de 2 ori nr.Mytzu) si aici din nou..eu nu mai am incredere in omul asta nici cat sa trec strada si mai ales la reactiile lui din ultima perioada pt ca "noi ne-am dat seama ca nu suntem sclavii unui server si ne-am jucat in alta parte" a casunat pe noi..(aici ma refer la altii nu la mine..la mine era vb de alceva)

6. am gasit un server mult mai misto pe care o sa il anunt maine...este misto facut....sa vezi cum zbori cand arunci cu he:)) sunt mai multe pluginuri de FUN dar sunt misto...ma plictisisem de o singura chestie...
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Dum Sept 25, 2011 10:26 pm

carlos a scris:
iNk a.k.a Mitzu_Deadline a scris:

rolling on the floor

are drepotate c alros lol!

Vrea sa ne intoarcem cu capul plecat..considera ca noi am gresit, noi trebuie sa ne cerem scuze pt ca am fost jigniti aiurea..EL trebuie sa stearga cu buretele nu noi...cel putin eu am raspuns la ce a zis ca am gresit eu si nu am facut mare lucru dar EL?
EL de ce nu raspunde pt ce a facut? de ce nu se roaga sa stergem cu buretele pt a 2 oara? are din nou nevoie de noi?
INGERII NU ESTE INGERII FARA NOI, noi aducem atmosfera..

NU MA INTERESEAZA SA MA INTORC PANA NU ISI RECUNOASTE GRESELILE!!!!

AM DEMNITATE, NU MA INTORC CU CAPUL LASAT DUPA CE AM FOST INJURAT PT CA AVEA EL IMPRESIA CA NU STIU CE FACEAM EU IAR EU AM BAN PE FORUM SI PE SERVER..
Cum ar suna "imi cer scuze ca m-ai injurat, ca m-ai atacat fara motiv, ca ai facut reclama pe ingerii, ca ti-ai batut joc de mine...ETC"
Mytzule suna bine?
zi-mi tu cum ar trebui sa imi cer scuze sau cum ar trebui carlos sa isi ceara scuze pt ca a jucat pe un alt server fara a avea intentia sa plece de acolo si apoi a fost jignit..am dat cateva exemple

Oameni buni daca vreti sa mergeti nu aveti de cat, prefer sa pastrez legatura cu voi altfel dar nu acolo pt ca daca a facut de 2 ori o prostie o va face si a 3 oara iar prin ce ati vazut ca am trecut in ultima vreme nu cred ca vreau sa mai risc...fiecare pe drumul lui...care vrea sa se intoarca sa o faca acum ca are ultimatum:))

O sa joc pe laionica pt ca acolo mai sunt ingeri dar ma gasiti mai des pe GG.CUTITARII.RO - 92.55.137.113:27015 este chiar tare sv.
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de iNk a.k.a Mitzu_Deadline Lun Sept 26, 2011 8:18 am

fratilor...Rameneti cu bine
eu am pus replayul ala pentru cine e intelegator si binevoieste sa fie alaturi de noi

daca voi vreti noi o sa mai fim prieteni dar din cate vad exista o stare de repulsie intre comunitatea INGERII si voi.

se da ultimatum pentru ca se stie ca aceasta comunitate este compusa din oameni seriosi care la faze de genul nu ar sta deloc pe ganduri...si ar raspunde afirmativ propunerii
deci daca voi sunteti ingeri adevarati...asa raspundeti acestei propuneri?

RAMANETI CU BINE !!!
iNk a.k.a Mitzu_Deadline
iNk a.k.a Mitzu_Deadline
MODERATORI
MODERATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Lun Sept 26, 2011 9:11 am

laughing corect si rational ar fii sa gasim un numitor comun iar asta se gaseste daca ne recunoastem toti greselile public si atunci as fii fericit sa vin si cu noile mele ideei pt a face un sv mai bun dar altfel nu vin..asta cu ingerii stii prea bine cum sta treaba
iar daca m-as intoarce as face-o numai pt voi cei care at venit de pe vechiul ingerii
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum