IngeriiZoNe.Ro official (86.120.176.69:27015)
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Kiss fm
Subiecte similare
    Statistici
    Statistici
    De citit!!!! - Pagina 2 B_160_400_1_ffffff_c5c5c5_ffffff_000000_0_1_0
    Cine este conectat?
    În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 26, Joi Mar 17, 2011 7:40 pm

De citit!!!!

+4
    Fallen Angel
    Invisible
    Sc@iete
    andreidmtr
    8 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

De citit!!!! - Pagina 2 Empty Re: De citit!!!!

Mesaj Scris de EdGehk Lun Aug 01, 2011 7:07 am

carlos a scris:
    Mace a scris:
    carlos a scris:ciudat tare cu doua forumuri IGR!!!!!!!!!!!!!!!
    unii jucatori intra pe server, iau ban(meritat sau nu) si fac cererile tocmai anapoda.
    ce putem face sa nu mai fie astfel de confuzii.???????????????

era frumoasa o colaborare intre ambele servere si un domeniu nou pe care sa punem un forum pentru ambele servere. domeniul putea fi si gratuit. parerea mea.
    OT:btw andrei, am vazut ca m-ai cautat ieri pe mess. nu prea mai stau la calculator ca sunt prins cu munca si nah.. spune aici sau lasa mesaj prin pm sau mess :) raspund cand pot.
    de aia il; apreciez atat pe Mace Very Happy
    dar banuiesc ca in aceste momente cam greu sa facem ceva gen colaborare, nu??? Twisted Evil

Imposibil , 3n3rgy ii prea "comunist" , interzice tot adminilor , playerilor .. nici vorba.
    EdGehk
    EdGehk
    ADMINISTRATORI
    ADMINISTRATORI

Data de inscriere : 12/07/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Lun Aug 01, 2011 7:21 am

fii sigur ca nu o sa iasa bine din moment ce incearca sa ne saboteze..never ever nu mai vreu sa impart ceva cu 3n3rgy...

mace era vb de un programel..iti dau PM
    andreidmtr
    andreidmtr
    ADMINISTRATORI
    ADMINISTRATORI

Data de inscriere : 02/04/2010
    Varsta : 37
    Localizare : Ploiesti

https://ingeriizone.all-up.com

Sus In jos

Mesaj Scris de carlos Lun Aug 01, 2011 12:03 pm

EdGehk da-mi voie sa te corectez putin: 3n3rgy nu interzice "tot" adminilor....
    interzice tot unora dintre admini deoarece mai sunt unii care au coloane vertebrale.
    totul tine de liberul arbitru: e simplu 3n3rgy este owner si spune ceeace crede de cuviinta ca este bine dar nu toti sunt obligati sa fie de acord cu el si nici nu pot fi "obligati" doar daca ei doresc acest lucru.
    a nu se intelege ca il critic pe dany sau ii iau apararea, dar fiecare face cum crede de cuviinta si cum il duce mintea iar noi apreciem daca este bine sau mai putin bine. study
    carlos
    carlos
    MODERATORI GLOBALI
    MODERATORI GLOBALI

Data de inscriere : 30/10/2010
    Localizare : Mica Siberie :))

Sus In jos

Mesaj Scris de lambada Lun Aug 01, 2011 1:01 pm

EdGehk........3n3rgy nu este asa cum spun multi.....cel putin in privinta mea......nu mi-a impus niciodata nimic si am primit admin pe serverul lui in stadiul in care mai aveam admin si pe alte 2 iar el stia...........mi-am facut datoria de admin cat am putut eu de bine, am incercat sa ajut colegii si pe cei care mi-au solicitat ajutorul iar cresterea in grad pe serverul lui a fost o urmare la aportul meu fara sa fac cerere pentru asa ceva........insa intotdeauna am spus lucrurilor pe nume, nu am jignit, am respectat iar la randul meu am primit acelasi tratament.......eu unul ii port respect.
    lambada
    lambada
    MODERATORI
    MODERATORI

Data de inscriere : 05/12/2010
    Localizare : pretutindeni si nicaieri

Sus In jos

Mesaj Scris de EdGehk Lun Aug 01, 2011 1:07 pm

lambada a scris:EdGehk........3n3rgy nu este asa cum spun multi.....cel putin in privinta mea......nu mi-a impus niciodata nimic si am primit admin pe serverul lui in stadiul in care mai aveam admin si pe alte 2 iar el stia...........mi-am facut datoria de admin cat am putut eu de bine, am incercat sa ajut colegii si pe cei care mi-au solicitat ajutorul iar cresterea in grad pe serverul lui a fost o urmare la aportul meu fara sa fac cerere pentru asa ceva........insa intotdeauna am spus lucrurilor pe nume, nu am jignit, am respectat iar la randul meu am primit acelasi tratament.......eu unul ii port respect.

Eu am vazut altceva cand Fallen si`a anuntat retragerea ... :) dar prea putin imi pasa de el si de serverul lui. Eu sunt cu al nostru el sa fie cu al lui ... eu nu am intrat pe serverul lui sa fac reclama cum o facut el , eu nu am trimis pe nimeni sa imi faca reclama cum o facut el ... ce sa respect pe el !?
    EdGehk
    EdGehk
    ADMINISTRATORI
    ADMINISTRATORI

Data de inscriere : 12/07/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de lambada Lun Aug 01, 2011 1:12 pm

acum fara suparare.........am spus mai sus.......intotdeauna am spus lucrurilor pe nume....si cand mi-a dat admin fara sa fac cerere - doar vorbind cu el pe mess eu i-am spus statutul meu...stia ca am admin in alta parte, ca nu renunt acolo si i-am spus ca sunt capabil sa adminez in mai multe parti........iar acum fara suparare....daca Fallen punea la motiv faptul ca vrea sa plece din comunitate fara altele nu cred ca iesea scandalul ala.......nu-i tin partea dar in opinia mea nu s-a procedat corect.
    lambada
    lambada
    MODERATORI
    MODERATORI

Data de inscriere : 05/12/2010
    Localizare : pretutindeni si nicaieri

Sus In jos

Mesaj Scris de Mace Lun Aug 01, 2011 3:25 pm

+1 lambada. stiu ca mai exagereaza 3n3rgy cateodata, dar e baiat de treaba pana la urma.
    Mace
    Mace
    MODERATORI
    MODERATORI

Data de inscriere : 09/12/2010
    Varsta : 30
    Localizare : Radauti

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Lun Aug 01, 2011 8:59 pm

sa zicem ca la fallen este greseala lui desi tehnic vb nu a mintit..chiar s-a angajat si in plus de asta nu era obligat sa dea explicatii...cu carlos ce a avut pt ca el nu a plecat de acolo...doar a vrut sa vina si aici..zi-mi la asta ce mai zici?
    lambada ai curaj sa zici ca pleci si sa dai motivul ca vii aici? sa vezi cum reactioneaza si la tine...defapt acum nu o sa mai reactioneze pt ca va vedea ce se scrie aici..dar este tema de lucru
    andreidmtr
    andreidmtr
    ADMINISTRATORI
    ADMINISTRATORI

Data de inscriere : 02/04/2010
    Varsta : 37
    Localizare : Ploiesti

https://ingeriizone.all-up.com

Sus In jos

Mesaj Scris de carlos Mar Aug 02, 2011 2:26 am

lambada a scris:acum fara suparare.........am spus mai sus.......intotdeauna am spus lucrurilor pe nume....si cand mi-a dat admin fara sa fac cerere - doar vorbind cu el pe mess eu i-am spus statutul meu...stia ca am admin in alta parte, ca nu renunt acolo si i-am spus ca sunt capabil sa adminez in mai multe parti........iar acum fara suparare....daca Fallen punea la motiv faptul ca vrea sa plece din comunitate fara altele nu cred ca iesea scandalul ala.......nu-i tin partea dar in opinia mea nu s-a procedat corect.
    acelasi lucru l-am facut si eu si chiar i-am sugerat sa caute pe gametracker sa vada pe unde i-mi fac veacul de obicei.
    am adminat din placere pe cele 2 servere fara a crea disconfort niciunui owner sau sa aduc prejudicii unui server in folosul ceiluilalt.
    nici macar nu mi-a trecut prin minte sa nu mai intru pe actualul ingerii sau sa ma apuc de "giumbuslucuri" gen reclame, convertire jucatori sau altceva.
    daca vreun owner considera ca nu sunt util ca admin ma multumesc cu slot. doar sa joc.
    dar unii se incing prea tare Very Happy
    carlos
    carlos
    MODERATORI GLOBALI
    MODERATORI GLOBALI

Data de inscriere : 30/10/2010
    Localizare : Mica Siberie :))

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
    Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum