IngeriiZoNe.Ro official (86.120.176.69:27015)
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Kiss fm
Subiecte similare
    Statistici
    Statistici
    In atentia adminilor incepatori!!!DE CITIT OBLIGATORIU PT ADMINII MICI B_160_400_1_ffffff_c5c5c5_ffffff_000000_0_1_0
    Cine este conectat?
    În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 26, Joi Mar 17, 2011 7:40 pm

In atentia adminilor incepatori!!!DE CITIT OBLIGATORIU PT ADMINII MICI

In jos

In atentia adminilor incepatori!!!DE CITIT OBLIGATORIU PT ADMINII MICI Empty In atentia adminilor incepatori!!!DE CITIT OBLIGATORIU PT ADMINII MICI

Mesaj Scris de andreidmtr Joi Sept 09, 2010 6:19 am

Aici o sa invatati cum se face un demo.Se ia un suspect de aim..mai intai te uiti pe el sa vezi daca ii sare tinta(pt cei care nu stiu cum sare tinta la aim da-ti click pe link-ul asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ) link-ul pe care il aveti in paranteza sa stiti ca este doar un fel de aim..sunt mai multe feluri..norecoil sau silent aim..le cautati si voi pe youtube..acel player de pe link-ul dat de mine este si un jucator foarte bun si nu prea se vede cand sare tinta pt ca trage in directia lor dar daca va uitati atenti vedeti ca atunci cand a iesit de sub tunel ii sare tinta in sus spate fix acolo unde este un adversar..inca ceva din acel link mai vedeti un scris rosu prin pereti sau albastru...acela este wall-ul dar pe acela nu il vedeti cu demo.Deci avem suspectul...o iau de la inceput ca sa nu va pierdeti.
    - ne punem spectatori si ne uitam pe suspect..vedem ca ii sare tinta si este codat cu siguranta
    - scriem in consola " record nick-ul " suspectului si apoi iesi din consola si stai pe el pana cand vedeti ca sare tinta si credeti ca este dovada cea mai plauzibila.
    - apoi intrati in consola si scrieti " stop " (eu am pus comenzile in ghilimele sa le evidentiez..voi nu puneti ghilimelele)
    - acum ca avem dovada clara dati amx_showip si ii luati ip-ul din dreptul numelui apoi scrieti comanda amx_addban ip 999999999999999999999999999999999999(cat mai multi de 9) normal comanda pt ban permanent este amx_addban ip 0 dar cum am mai patit pe alte servere sa nu mearga eu zic sa puneti 9 de foarte multe ori...acei multi de 9 inseamna minutedaca ii puneti 9999 inseamna cam o saptamana..deci cat mai multi cu atat mai bine
    - dupa ce la-ti banat pe codat veti urca demoul pe forum cu un site de gazduire.demoul il gasiti unde ati instalat jocul..intrati in folderul Counter Strike1.6 si apoi in folderul cstrike...acolo veti gasi demoul cu numele nick-ului codat...de exemplu (record Ramzi=>numele fisierului Ramzi.dem)
    -pt a viziona demoul facut de tine intri in joc si scrii in consola playdemo Ramzi (Ramzi este numele demoului facut de mine ca exemplu... )

Spot la codati

Revin cu alte astfel de tutoriale ca sa le venim de hac codatilor
    andreidmtr
    andreidmtr
    ADMINISTRATORI
    ADMINISTRATORI

Data de inscriere : 02/04/2010
    Varsta : 37
    Localizare : Ploiesti

https://ingeriizone.all-up.com

Sus In jos

Sus