Kiss fm
Statistici
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 26, Joi Mar 17, 2011 7:40 pm
cautam nume sa ne reprezinte
+2
andreidmtr
carlos
6 participanți
Pagina 1 din 1
cautam nume sa ne reprezinte
avem o sarcina dificila pentru toti jucatorii de cs din comunitatea noastra.
o sa incerc sa fiu scurt pentru a nu va plictisi.
dorim sa cautam un nume pentru serverul si forumul nostru dar suntem intr-un impas deoarece unii nu vor sa renunte la acronimul IGR(INGERII) iar altii vor ceva mai razboinic (eu sunt unul dintre eisi pentru IGR si ptr "mercenarii)
asadar asteptam parerile dvs legate de un posibil nume pentru server si pentru forum care sa ne reprezinte.
sau daca doriti sa ramana "ingerii" doar trebuie sa va expuneti parerile sau .
va asteptam:...........................
p.s as deschide un votepool dar nu am de unde
o sa incerc sa fiu scurt pentru a nu va plictisi.
dorim sa cautam un nume pentru serverul si forumul nostru dar suntem intr-un impas deoarece unii nu vor sa renunte la acronimul IGR(INGERII) iar altii vor ceva mai razboinic (eu sunt unul dintre eisi pentru IGR si ptr "mercenarii)
asadar asteptam parerile dvs legate de un posibil nume pentru server si pentru forum care sa ne reprezinte.
sau daca doriti sa ramana "ingerii" doar trebuie sa va expuneti parerile sau .
va asteptam:...........................
p.s as deschide un votepool dar nu am de unde
carlos- MODERATORI GLOBALI
Data de inscriere : 30/10/2010
Localizare : Mica Siberie :))
Re: cautam nume sa ne reprezinte
mai intai propunem nume si apoi bagam cu votul..fiecare propune un nume..noi alegem 3 nume si le punem la vot...
numele preferat de mine este "andreidmtr este cel mai bun la cs"..stiu este un nume lung dar mie imi place=)) glumesc
ingerii.laleagane.ro iar forumul ingeriilaleagane.forumz.ro dar sunt dispus si la schimbari
numele preferat de mine este "andreidmtr este cel mai bun la cs"..stiu este un nume lung dar mie imi place=)) glumesc
ingerii.laleagane.ro iar forumul ingeriilaleagane.forumz.ro dar sunt dispus si la schimbari
cam grea decizia. ideea este ca eu unu sunt obisnuit cu acronimul IGR. peste tot pe unde am jucat am jucat cu acronimul IGR... un nume nou pentru noi ar fii EVILS (EVL) dar nu cred ca o sa va placa asa de mult asadar daca o sa mai am vre-o idee atunci o sa va anunt:P
Eu m-am gandit la Devils tag clan dvL* :) dar nu decid singur
EdGehk- ADMINISTRATORI
Data de inscriere : 12/07/2011
W.A.D&A. - we are demons&angels
Ultima editare efectuata de catre lambada in Mier Aug 03, 2011 12:57 pm, editata de 1 ori
lambada- MODERATORI
Data de inscriere : 05/12/2010
Localizare : pretutindeni si nicaieri
lambadule daca ai sughitat in ultimele zile sa stii ce de la mine t-i se tragelambada a scris:WAD&A - we are demons&angels
te asptepatm pe aiclea prin ograda, ca tot veni vorba de vechii Ingerii
carlos- MODERATORI GLOBALI
Data de inscriere : 30/10/2010
Localizare : Mica Siberie :))
carlos nu trebuie sa il invitam..el stie ca este binevenit, stie ca existam..daca el vrea va veni singur
heaven - demons .
Invisible- VIP
Data de inscriere : 07/02/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum