IngeriiZoNe.Ro official (86.120.176.69:27015)
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Kiss fm
Subiecte similare
Statistici
Statistici
Ultimul anunt legat de ceilalti IGR B_160_400_1_ffffff_c5c5c5_ffffff_000000_0_1_0
Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 26, Joi Mar 17, 2011 7:40 pm

Ultimul anunt legat de ceilalti IGR

4 participanți

In jos

Ultimul anunt legat de ceilalti IGR Empty Ultimul anunt legat de ceilalti IGR

Mesaj Scris de andreidmtr Dum Iul 24, 2011 4:52 am

Din punctul meu de vedere puteti intra pe ce server sau forum vreti...daca vreti sa jucati aici si acolo este fix problema voastra atata timp cat va faceti treaba de admin corect si nu umblati cu smecherii...pt mine acel sv nu mai exista..nu am intrat si nu voi intra niciodata...este treaba lor ce fac si cum fac..numai ca ei au ganduri necurate si nu accept sa fiti partasi la ce au ei de gand..cu asta am incheiat discutia despre ei..daca ei vor sa continuie sa faca rau atunci voi mai reveni dar pana atunci cazul inchis..pareri in contradictoriu? sunt dispus sa le ascult si sa va raspund daca aveti intrebari
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Data de inscriere : 02/04/2010
Varsta : 37
Localizare : Ploiesti

https://ingeriizone.all-up.com

Sus In jos

Ultimul anunt legat de ceilalti IGR Empty Re: Ultimul anunt legat de ceilalti IGR

Mesaj Scris de carlos Dum Iul 31, 2011 8:43 am

parerea si pozitia mea o cunosti andrei.
nu i-mi place sa m-i se impuna ceva si nici eu nu fac asa ceva.
daca mai sunt ingerii care doresc sa se intalneasca pe aici sau prin alta partea este ok.
eu unul am venit cu ganduri de pace si tocmai pentru a fi aproape de cativa ingeri vechi si altii mai noi.
esenta: Counter Stike-ul este doar un joc. caesta ar trebui sa ne faca sa ne destindem iar forumul sa socializam. cine nu se regaseste pe aici sa ne onoreze cu lipsa
carlos
carlos
MODERATORI GLOBALI
MODERATORI GLOBALI

Data de inscriere : 30/10/2010
Localizare : Mica Siberie :))

Sus In jos

Ultimul anunt legat de ceilalti IGR Empty Re: Ultimul anunt legat de ceilalti IGR

Mesaj Scris de andreidmtr Dum Iul 31, 2011 9:27 am

bv tata..esti cel mai tare:))

Vreau sa va zic ceva pt cei noi care nu stiu..nu vreau sa aud niciodata acuze la adresa lui carlos, lambada, mytzu aka INU , mace, danytzu, dany, batranelu, fallen angel si alti admini cu care am jucat pe vremea cand exista UN ingerii acel ingerii adevarat de unde am venit noi!! chiar daca unii joaca aici sau joaca pe ambele sv, chiar daca unii joaca decat acolo, acei admini pe care i-am enumerat mai sus si imi cer scuze daca am omis pe cineva..SA nu ii ACUZATI niciodata de nimic pt ca sunt oameni cu caracter si asta este cel mai important...noi am trecut prin multe impreuna..s-au stricat mai multe sv si noi tot impreuna suntem(o parte...dar asta nu inseamna ca nu fac parte din grupul ingerii cei veritabili)
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de EdGehk Dum Iul 31, 2011 10:05 am

nu am putut intra pe server si pe forum de cateva zile dar astazi, cand am intrat si dupa ce am citit toate posturile dvs.: m-am cutremurat!!!
1. 3n3rgy te-ai aprins prea repede si poate nu meritau atentia ta, dar nu vreau sa intru in amanunte ca nu-s pupi....: Razz
2. lambada - Respect!! cerebral ca intotdeauna.
3. dany: nota 11
4. mota : nota 10, ceva Laughing
5.fenomen si licoare: fara suparare sunteti un pic pe langa!
6. fallen -(minus) pentru minciunici(dupa cum spunea un antevorbitor ma asteptam la altceva de la tine si mai mult sange in....)
7. restul sunt vorbe-n vant.
p.s. Ingerii sunt unici, chiar daca sunteti sau nu de acord cu mine. de restu care sunt de alta opinie: MI SE RUPE DE VOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a nu se intelege jignire sau atac la vreun coleg sau fost coleg.

Asta o scris carlos pe celalalt forum. Nu stiu ce sa cred ..

O mai scris si asta :
p.s grepolis, etc sper ca nu este cine ma gandesc eu!!!(sincer)
sau este alt "mercenar"?????

Ala eram eu .. "mercenar" :)
EdGehk
EdGehk
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Data de inscriere : 12/07/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Dum Iul 31, 2011 10:22 am

edge..fiecare om are dreptul sa isi spuna parerea..la faza cu fallen sigur nu stia tot...faza este ca fallen chiar nu a mintit tehnic vb..el chiar are un servici si nu prea mai are timp insa el a preferat sa nu le spuna ca joaca si aici..a preferat sa le spuna ca are servici si nu mai are timp ca sa fie bine iar din faza asta 3n3rgy a facut scandalau..ideea era sa il faca in tot felul pe fallen sa le arate alora ca el are dreptate sa nu mai plece si altii dupa el..asta este parerea mea..legat de carlos...nu te supara dar gresesti daca il acuzi de ceva..de cand il stiu a fost lafel si daca ceva nu i se pare ok spune in fata...adevarul este ca nu trebuia sa intri si tu sa ii iei apararea lui fallen si sa il lasi pe el sa se apere..pana la urma tu nu ai facut decat sa ii faci jocul lui 3n3rgy si sa le demonstrezi celorlanti ca el are dreptate...sper sa intelegi ca ce am zis aici nu este cu rautate si nu vreau scandaluri intre noi...cand am venit am ti-am zis sa ma lasi pe mine sa iti zic care sunt de incredere si care nu pt ca eu ii stiu de ani de zile iar unii dintre noi ne cunoastem chiar personal..mergi pe mana mea pt ca mergi bine..sper ca ti-am demonstrat de cand am venit pe server cu sfaturile si sugestiile mele pt sv au fost cu rezultate foarte bune..
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de EdGehk Dum Iul 31, 2011 10:27 am

Nu`l acuz eu cu nimic , Doamne fereste , este binevenit printre noi. Iara pe forumul celalalt nu ma puteam abtine sa nu zic nimic ... sorry , imi retrag cuvintele. :)
Iti multumesc ca ma ajuti . :)
EdGehk
EdGehk
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Dum Iul 31, 2011 10:29 am

hei..nu o fac pt tine..o fac pt gasca asta frumoasa si in timp poate facem gasca mai mare!!abia astept sa schimbati numele si sa va mutati cu forumul aici sa ne cunoastem cu totii si sa redevina forumul o oaza de discutii placute si apropiere intre gasca de admini...pe noi mai mult forumul ne-a unit pt ca aici comunicam insa la baza ramane mereu serverul de cs
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de carlos Dum Iul 31, 2011 10:32 am

ed nu la asta ma refeream.
pe scurt: pe celalalt forum este un topic cu dedicatie pentru Nico si Andrei>
@Vreau sa fie foarte clar de ce am deschis acest topic pentru toata lumea!
Avand in vedere ca niste asa zisi cica ingeri gen andreimtr sau nico, mercenari care nu au si clar nu au avut niciodata nimic in comun cu acest concept, cu serverul sau forumul ci la ei a fost nevoia de a-i avea in mana pe ceilalti, daca se poate pentru unii gen andreimtr, pe banii altora,isi bat joc de acest nume, vreau sa va spun cateva pareri si recomandari.
In ultimul timp vad ca fac reclama la un server fake, caruia ii spun pe forum Ingerii.ZoNe.Ro..Adevaratii ingeri cunosc diferentele si ca nu acela este serverul real...Nici macar atata bun simt nu le-a mai ramas incat sa isi vada de treaba lor si de viata lor care si asa pare sa fie foarte monotona daca se apuca sa ponegreasca acest nume si sa prosteasca playerii fideli Ingerii.
Asa ca vreau ca in acest topic sa traga fiecare concluziile, avand evident toate detaliile in jurul lui, si sa spuna fiecare admin sau player daca este si daca ramane in aceasta comunitate, sau alege calea mercenariatului.
Asta ca sa fie clar pentru toata lumea si sa nu mai fie niciodata loc de interpretari.
Astept prourile, ideile sau parerile voastre!@

ma gandeam ca era vorba de nico, deoarece o cunosc si este o tipa vulcanica. Very Happy
si apropos am fost primit in comunitatea ingerii cand serverul era al lui Big1. am jucat si am crescut alaturi de andreidmtr, fallen, nico, mace, lambada. dupa cum ai observat nu i-mi sta in caracter sa jignesc jucatori aiurea si m-am "contrat" doar cu mota si andrei cunoaste despre ce este vorba.
dupa cum ai observat nu prea am ce vorbi cu admini mai nouti gen fenomen si licoare dar nici nu i-am jignit, dar le-am spus ca sunt cam pe langa subiect si habar nu au de vremurile bune si de cine este fallen si andrei.
p.s. pentru fallen : boby trebuia sa le spui exact care este pozitia ta si decizia. din cate stiu nu esti dator nimanui si nici nu ai ceva de ascuns. doar ceva singe in instatatie si....
p.s.s. EdGehk cu timpul o sa ajungi sa ma cunosti si daca nu ma insel ne-am intersectat(aveai cumva nick-EdGe?????) daca ai dubii intreaba pe andrei, fallen sau pe oricare admin de pe ingerii (in afar de mota) si vezi care are ceva de rau de zis despre mine.
omule am 33 de ani nu 7,5 ca damian Very Happy
pe parcurs mai vorbim ca deja ii plictisim pe colegi.
carlos
carlos
MODERATORI GLOBALI
MODERATORI GLOBALI

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Dum Iul 31, 2011 10:41 am

legat de forumul cu numele ingerii...l-am lasat asa ca sa le dau o palma pt ca au avut tupeul jegos de a pune poze cu prietena mea pe forum pe care le-a modificat in photoshop..pana la urma ea nu avea nicio vina dar un om de 28 de ani asa gandeste sa ma atinga iar eu am zis sa ii ating cu numele forumului..oricum numele asta o sa se schimbe odata ce si numele sv o sa se schimbe si atunci sa mai vedem ce au de comentat:)
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de EdGehk Dum Iul 31, 2011 10:51 am

carlos a scris:ed nu la asta ma refeream.
pe scurt: pe celalalt forum este un topic cu dedicatie pentru Nico si Andrei>
@Vreau sa fie foarte clar de ce am deschis acest topic pentru toata lumea!
Avand in vedere ca niste asa zisi cica ingeri gen andreimtr sau nico, mercenari care nu au si clar nu au avut niciodata nimic in comun cu acest concept, cu serverul sau forumul ci la ei a fost nevoia de a-i avea in mana pe ceilalti, daca se poate pentru unii gen andreimtr, pe banii altora,isi bat joc de acest nume, vreau sa va spun cateva pareri si recomandari.
In ultimul timp vad ca fac reclama la un server fake, caruia ii spun pe forum Ingerii.ZoNe.Ro..Adevaratii ingeri cunosc diferentele si ca nu acela este serverul real...Nici macar atata bun simt nu le-a mai ramas incat sa isi vada de treaba lor si de viata lor care si asa pare sa fie foarte monotona daca se apuca sa ponegreasca acest nume si sa prosteasca playerii fideli Ingerii.
Asa ca vreau ca in acest topic sa traga fiecare concluziile, avand evident toate detaliile in jurul lui, si sa spuna fiecare admin sau player daca este si daca ramane in aceasta comunitate, sau alege calea mercenariatului.
Asta ca sa fie clar pentru toata lumea si sa nu mai fie niciodata loc de interpretari.
Astept prourile, ideile sau parerile voastre!@

ma gandeam ca era vorba de nico, deoarece o cunosc si este o tipa vulcanica. Very Happy
si apropos am fost primit in comunitatea ingerii cand serverul era al lui Big1. am jucat si am crescut alaturi de andreidmtr, fallen, nico, mace, lambada. dupa cum ai observat nu i-mi sta in caracter sa jignesc jucatori aiurea si m-am "contrat" doar cu mota si andrei cunoaste despre ce este vorba.
dupa cum ai observat nu prea am ce vorbi cu admini mai nouti gen fenomen si licoare dar nici nu i-am jignit, dar le-am spus ca sunt cam pe langa subiect si habar nu au de vremurile bune si de cine este fallen si andrei.
p.s. pentru fallen : boby trebuia sa le spui exact care este pozitia ta si decizia. din cate stiu nu esti dator nimanui si nici nu ai ceva de ascuns. doar ceva singe in instatatie si....
p.s.s. EdGehk cu timpul o sa ajungi sa ma cunosti si daca nu ma insel ne-am intersectat(aveai cumva nick-EdGe?????) daca ai dubii intreaba pe andrei, fallen sau pe oricare admin de pe ingerii (in afar de mota) si vezi care are ceva de rau de zis despre mine.
omule am 33 de ani nu 7,5 ca damian Very Happy
pe parcurs mai vorbim ca deja ii plictisim pe colegi.

Multi inainte .. eu 21 Razz . Am jucat si eu pe vechiul ingerii .. era tot alu` 3n3rgy si dupa aceea alu` Tipul , Nico si Mishu Very Happy . Am vazut toate anunturile legate de noi.. dar am reusit sa ma abtin.. dar la retragerea lui Fallen nu am reusit sa las fara comentarii ... :) Asta este .. macar stiu ca i-am zis in fata ce am avut de zis ... si nu cred ca am mintit cu ceva. :)
EdGehk
EdGehk
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de carlos Dum Iul 31, 2011 11:10 am

vezi: comunicarea rezolva multe din dilemele noastre it wasn\'t me
carlos
carlos
MODERATORI GLOBALI
MODERATORI GLOBALI

Sus In jos

Mesaj Scris de lambada Lun Aug 01, 2011 12:53 pm

intotdeauna o strangere de mana si un dialog pasnic si deschis vor rezolva multe din bubele trecutului..........vad ca majoritatea sunteti la varsta la care ar trebui sa constientizati ca comuniunea aduce mai multe benefii decat dezbinarea.......oameni buni....sunteti maturi si aveti puterea sa spuneti, fie si printr-un PM, am gresit si eu dar hai sa lasam trecutului totul si sa incepem din nou o prietenie frumoasa...........eu am spus-o im multe ocazii........urasc rufele familiale spalate in public.....PUT.........nu trebuia sa se ajunga aici........dar repet: aveti capacitatea sa reparati lucrurile si ar trebui sa o faceti........nu cred ca v-ar acuza nimeni de nimic si nu aveti ce pierde.

Ultima editare efectuata de catre lambada in Lun Aug 01, 2011 1:05 pm, editata de 2 ori
lambada
lambada
MODERATORI
MODERATORI

Data de inscriere : 05/12/2010
Localizare : pretutindeni si nicaieri

Sus In jos

Mesaj Scris de carlos Lun Aug 01, 2011 1:01 pm

lambada a scris:intotdeauna o strangere de mana si un dialog pasnic si deschis vor rerolva multe din bubele trecutului..........vad ca majoritatea sunteti la varsta la care ar trebui sa constientizati ca comuniunea aduce mai multe benefii decat dezbinarea.......oameni buni....sunteti maturi si aveti puterea sa spuneti, fie si printr-un PM, am gresit si eu dar hai sa lasam trecutului totul si sa incepem din nou o prietenie frumoasa...........eu am spus-o im multe ocazii........urasc rufele familiale spalate in public.....PUT.........nu trebuia sa se ajunga aici........dar repet: aveti capacitatea sa reparati lucrurile si ar trebui sa o faceti........nu cred ca v-ar acuza nimeni de nimic si aveti ce pierde.
luati aminte dragi colegi!!
daca eram fata si lambada nu era insurat ii spuneam: Cum sa nu il iubesti???
dar realitatea este alta, si totusi il apreciez Cool
asta inseamna un sprit de Inger asa cum il vad eu in perspectiva mea.
carlos
carlos
MODERATORI GLOBALI
MODERATORI GLOBALI

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Lun Aug 01, 2011 9:07 pm

lambada ai dreptate...eu am vrut sa vb cu 3n3rgy sa punem capat..nu sa ne impacam doar sa nu ne mai intereseze unul de celalalt...el nu are nimic cu sv asta ci are cu mine...dar in discutia mea cu el nu a stiut sa zica decat cat este de tare sv lui si sv nostru este varza..ca pluginurile nu merg cum ii merg lui:)) si defapt sunty aceleasi pluginuri..ala argument de informatician:)) legat de cearta mea cu el..am discutat si asta..i-am spus motivul din punctul meu de vedere si nu a mai zis nimic pt ca nu avea ce sa zica...am toata discutia..i-am cerut o discutie civilizata si m-a luat urat de la inceput..deci? crezi ca se poate impacarea? din punctul meu de vedere nu..are 4 antnecedente si una dintre ele chiar cu ingerii lui big1..atunci cand el a plecat de pe adevaratul ingerii nu a anuntat pe nimeni ba mai mult avea admin in mai multe locuri..desi big mi-a zis sa ii scot adminul eu i l-am lasat dar i l-am scos apoi pt ca a intrat si a facut reclama cu amx_say iar asta stiti cu totii..asa a facut si aici si de data asta am adunat probe
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum