Kiss fm
Statistici
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 26, Joi Mar 17, 2011 7:40 pm
Codatii Negri
4 participanți
IngeriiZoNe.Ro official (86.120.176.69:27015) :: Gg.CsCluj.Com(GunGame) (86.120.176.69:27015) :: ingerii.zone.ro(86.120.176.69:27015) :: Poze/demo codati
Pagina 1 din 1
Re: Codatii Negri
damina daca nu da pozele fa print ca le-ai facut, ca le-ai cerut si ca a iesit... acolo cand apare X dropped..
pai cand i-am facut pozele si cand sa le cer a iesit.. eu stiu ca sa fac snapshot cand ii cer pozele..nu am stiut ca trebuie cand ii fac pozele ..
IGR - KingDamian- MEMBRII
Data de inscriere : 09/12/2010
asa pot sa zic si eu damian pozele si dupa imediat ban... si fac snapshot cand ti-am cerut pozele... fii mai atent data viitoare si gandeste mai logic:P
in caz ca ai uitat in asemenea situatii se mai face un creen cand ceri pozele si respectivul iese pentru a nu exista discutii.
din punctul meu de vedere ce ai facut tu cu un singur screen este aa de ploaie si nicidecum motiv de ban.
carlos- MODERATORI GLOBALI
Data de inscriere : 30/10/2010
Localizare : Mica Siberie :))
pai cate screen-uri sa fac.. una cand ii fac pozele una cand ii le cer si a3 cand iese..? pai daca individu a iesit si ce mai avea rost sa ii mai cer pozele.. si sa mai caut in consola ca a iesit..
si daca eu i-ti fac poze, fac un print in consola apoi i-ti dau un ban, ce zici????IGR - KingDamian a scris:pai cate screen-uri sa fac.. una cand ii fac pozele una cand ii le cer si a3 cand iese..? pai daca individu a iesit si ce mai avea rost sa ii mai cer pozele.. si sa mai caut in consola ca a iesit..
eu cu un screen pot demonstra doar faaptul ca ti-am facut poze si atat!!! iar cererea ta de unban ar fi aprobata, nu?
carlos- MODERATORI GLOBALI
Data de inscriere : 30/10/2010
Localizare : Mica Siberie :))
damian trebuie sa demonstrezi ca omul a iesit dupa ce ai cerut poza sau macar dupa ce ai facut pozele..eventual faci 2 print-uri in functie de reactia playerului..de obicei cand i se face poze iese imediat daca vede si u apuci sa i le ceri dar poti sa prinzi in consola cum i-ai facut poze si cum a iesit..in cazul 2 faci o poza la cum i-ai cerut si apoi o poza cand a iesit
bine o sa fac asa..
IngeriiZoNe.Ro official (86.120.176.69:27015) :: Gg.CsCluj.Com(GunGame) (86.120.176.69:27015) :: ingerii.zone.ro(86.120.176.69:27015) :: Poze/demo codati
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum