Kiss fm
Subiecte similare
Statistici
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 26, Joi Mar 17, 2011 7:40 pm
Server de gg . Va asteptam
+3
RedMan
andreidmtr
EdGehk
7 participanți
Pagina 1 din 1
Server de gg . Va asteptam
Salut . Sunt EdGe din vechiul ingerii .. am deschis un sv de gg 28 de sloturi ... am vazut ca serverul vostru nu mai e si m-am gandit sa va chem pe toti la mine pe server ca admini , owneri , c0-owneri, ptr detalii add edgehk. va astept.
EdGehk- ADMINISTRATORI
Data de inscriere : 12/07/2011
Re: Server de gg . Va asteptam
o sa vb in week ca am servici si numai am timp sau poate maine seara pe la 8 daca nu uit
Va asteptam cu mare placere serverul este in llg
RedMan- MEMBRU NOU
da-mi o adresa de forum si un ip de server sa il verific sa vad cat de organizati sunteti...daca imi place cum sunteti organizati si o sa am si eu niste cereri (nu sunt de nerealizat) apoi vedem cum facem..dar o sa va caut eu pe messsper sa va gasesc..eu de luni pana vineri lucrez si cand vin de la servici nu mai stau de cs, mess si altele..o sa fac un efort sa va caut azi, maine apoi in week am mai mult timp
@inca ceva ed..ce nick aveai pe ingerii vechi? si care ingerii vechi? ma refer de cine era condus
@inca ceva ed..ce nick aveai pe ingerii vechi? si care ingerii vechi? ma refer de cine era condus
Serverul se numeste GunGame.LaLeagane.Ro si forumul este http://laleagane.ro/forum/forumdisplay.php?f=5387 . Puteti ramane pe forumul acesta .. daca vreti :)
EdGehk- ADMINISTRATORI
s-a hotarat...o sa facem din sv asta ingerii..forumul va ramane asta..serverul va fii cum a fost si pana acum si speram ca si adminii. regulamentul va ramane neschimbat asa cum era...
daci nu ne mai mutam pe GodPlay ? Mergem pe acesta ?
Sc@iete- MODERATORI GLOBALI
Data de inscriere : 25/12/2010
Varsta : 30
Daca vreti da ... :)
EdGehk- ADMINISTRATORI
da..godplay nu ne-a respectat cererile iar sv acesta ni le respecta mai mult decat atat ownerii au jucat pe ingerii..puteti intra de pe acum daca vreti dar legat de admin, transformarea sv in ingerii si numele de ingerii se va face treptat pt ca nu mai am timp de stat la pc si mai trebuie sa ne dea nico addonul ingeii
am intrat am jucat ceva pe server si mi-a placut,da ce nu am vazut admini on in rest e liniste si poti juca linistit pentru ca nu am vazut codatii pana acum
mai sunt si codati...faza cu adminii..mai sunt si admini nasoli dar mi s-a promis ca o sa ii curete pe aceea iar noi o sa primim admin mic si in functie de experienta se dau si maririle..o sa ne gandim la o solutie..din punctul meu de vedere sv acela are nevoie de admini cu experienta...
FeNoMeN aScUnS- BANAT
Data de inscriere : 06/01/2011
Localizare : Aiud
eu pana acum nu ma avut probleme pe server si daca nu sunt admini si sunt codati ma descur eu sa-i prind ...
Sc@iete isi va primi adminul chiar azi .. daca ajung sa vb cu el.
EdGehk- ADMINISTRATORI
@Ed este o varza acolo...aveti amx modx cu comenzi de admin_comanda...alea trebuiau trecute cu amx_comanda...am incecat sa dau de 2 ori gag la unu si nu am reusit:)
deja am schimbat addonsul tot . merge bec tot . :) te rog da-mi un buzz cand intri pe mess
EdGehk- ADMINISTRATORI
desi nico nu ne-a dat addonul am reusit sa il aducem pe linia de plutire..pt moment este mai mult decat era sv ingerii atat ca nu avem adminii de baza pe care ii aveam dar asta se va rezolva in timp...crestem alti admini..daca mai vin din cei de baza ii primim cu drag...sper sa readucem atmosfera de altadata pe sv si pe forum...asteptam propuneri legat de sv daca vedeti ce lipseste sau ce este in plus anuntati si ne dam cu parerea...
edge si neo33 ownerii sv
fallen angel administratorul forumului
vremea mea s-a cam stins..o sa va ajut cat pot in week si o sa ne mai intalnim pe sv...insa acum la inceput nu am sa va las singuri..in timp
multumesc prietenilor pt ajutor..in scurt timp sv a crescut in clasament pe gametraker si la numar de playeri...stiam ca echipa ingerii face totul si ca nu numele de ingerii face totul insa cum v-am mai zis peste 3 saptamani o sa se numeasca ingerii asa ca ingerii nu va muri!
edge si neo33 ownerii sv
vremea mea s-a cam stins..o sa va ajut cat pot in week si o sa ne mai intalnim pe sv...insa acum la inceput nu am sa va las singuri..in timp
multumesc prietenilor pt ajutor..in scurt timp sv a crescut in clasament pe gametraker si la numar de playeri...stiam ca echipa ingerii face totul si ca nu numele de ingerii face totul insa cum v-am mai zis peste 3 saptamani o sa se numeasca ingerii asa ca ingerii nu va muri!
felicitarile mele andrei.sper sa primesc si eu adminul.
Invisible- VIP
Data de inscriere : 07/02/2011
salutandreidmtr a scris:
edge si neo33 ownerii sv
eu is carlos
carlos- MODERATORI GLOBALI
Data de inscriere : 30/10/2010
Localizare : Mica Siberie :))
Am ramas owner cu Redman . Bine ai venit carlos ! :)
Fa cerere de admin .. cu siguranta o primesti :)
@invisible la fel :)
Fa cerere de admin .. cu siguranta o primesti :)
@invisible la fel :)
EdGehk- ADMINISTRATORI
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum