Kiss fm
Subiecte similare
Statistici
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 26, Joi Mar 17, 2011 7:40 pm
Spray, logo pentru CS
Pagina 1 din 1
Spray, logo pentru CS
Am sa va arat niste pasi simpli prin care va veti putea personaliza sprayul la CS.
Prima data rebuie sa descarcati programul HL Tag Converter de aici:
Trebuie sa fii locat ca sa poti vedea link de download
Il dezarhivezi oriunde pe disc. Dublu Click pe executabilul HlTagConverter si se deschide o fereastra.
Apoi urmezi urmatorii pasi:
1.Click pe Open Image, unde alegi de pe calculatorul tau o poza care vrei tu ...
2.Click pe Adjust Image. Se va deschide alta fereastra udne trebuie sa dai click pe Auto Size, iar mai apoi pe "Apply changes and convert to 256 colors".
3.Click pe Save Tag. Se va deschide o fereastra mai mica unde alegi "Export to WAD file" si dai OK.
Acum trebuie sa salvezi fisierul de doua ori: odata cu numele "tempdecal" si odata cu numele "pldecal". Cele doua fisiere rezultate le copiezi in jocul tau Counter Strike 1.6, in folderul "cstrike" dupa care stergi folderul logos de acolo. Cand vei intra in joc si vei apasa tasta "T", tatuajul va fi poza pe care ai ales-o.
P.S: Nu va faceti griji ca am verificat eu si merge 100% .
Astept parerile voastre
Prima data rebuie sa descarcati programul HL Tag Converter de aici:
Trebuie sa fii locat ca sa poti vedea link de download
Il dezarhivezi oriunde pe disc. Dublu Click pe executabilul HlTagConverter si se deschide o fereastra.
Apoi urmezi urmatorii pasi:
1.Click pe Open Image, unde alegi de pe calculatorul tau o poza care vrei tu ...
2.Click pe Adjust Image. Se va deschide alta fereastra udne trebuie sa dai click pe Auto Size, iar mai apoi pe "Apply changes and convert to 256 colors".
3.Click pe Save Tag. Se va deschide o fereastra mai mica unde alegi "Export to WAD file" si dai OK.
Acum trebuie sa salvezi fisierul de doua ori: odata cu numele "tempdecal" si odata cu numele "pldecal". Cele doua fisiere rezultate le copiezi in jocul tau Counter Strike 1.6, in folderul "cstrike" dupa care stergi folderul logos de acolo. Cand vei intra in joc si vei apasa tasta "T", tatuajul va fi poza pe care ai ales-o.
P.S: Nu va faceti griji ca am verificat eu si merge 100% .
Astept parerile voastre
HellScream- MEMBRU NOU
Data de inscriere : 13/07/2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum