Kiss fm
Subiecte similare
Statistici
Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 3 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 26, Joi Mar 17, 2011 7:40 pm
alte joace decat CS-ul!!!!
+15
killermann
FeNoMeN aScUnS
lovendal
IGR - KingDamian
^ torentto ^
Fallen Angel
IGR - canapele
grg
3n3rgy
TIPUL
pic
Myshu
Dany
andreidmtr
carlos
19 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
alte joace decat CS-ul!!!!
mai sunt si alte jocuri care ne-au placut, ne plac in afara de CS!!
pe aici putem bate campii despre aceste jocuri.
de exemplu subsemnatul joaca acum, de o iau rasna: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
ieri seara l-am vazut la un tovaras si dupa ce am culcat jr am jucat pana la ora 4 si... pana mi-au picat ochii-n gura
si am facut doar 3 misiuni!!!!!
pe aici putem bate campii despre aceste jocuri.
de exemplu subsemnatul joaca acum, de o iau rasna: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
ieri seara l-am vazut la un tovaras si dupa ce am culcat jr am jucat pana la ora 4 si... pana mi-au picat ochii-n gura
si am facut doar 3 misiuni!!!!!
carlos- MODERATORI GLOBALI
Data de inscriere : 30/10/2010
Localizare : Mica Siberie :))
Re: alte joace decat CS-ul!!!!
asta este cel mai tare joc pe care l-am jucat vrodata..va avertizez urmeaza imagini socante..interzis persoanelor sub 18 ani..este un joc foarte sangeros..cu monstrii oameni si un om prototype care poate sa se transforme si sa ucida foarte usor
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
pare interesant jocu dar tre sa ai calc tare dupa mine....sa nu mearga in refres....intelegi..
Dany- DESIGNERI
Data de inscriere : 24/10/2010
Localizare : Radauti
Carlos prea putin m-am uitat pe joc dar, e un MAXPAIN mai sofisticat?
Sau doar mi sa parut.
(pe demo)
Sau doar mi sa parut.
(pe demo)
Myshu- MODERATORI
Data de inscriere : 01/09/2010
Varsta : 51
Localizare : Pascani
max pain a fost jocul copilariei mele..l-am facut de multe ori..cat despre prototype..nu este un joc xxx, este opusul, un joc de groaza..va trebuie un avion de calculator sa il puteti juca si sfatul meu este sa nu jucati cu casti, noaptea cu lumina stinsa!!!daca esti cardiac sar putea sa sara inima de tot!in schimb este tare rau jocul
Eu m-am strofocat tare cu:
Delta Force-urile(single player-misiuni,campanii)
Max Pain-urile...e de referinta -mi-a placut mult (jucat de mai multe ori)
Project IGI...parca l-am terminat...nush....e ok
Sniper Elite...mi-a placut tare mult (jucat de mai multe)
Far Cry.:de referinta (primul-care se stie:e cel mai bun)
HL -urile ...de referinta ...se stie
Splinter Cell...(asta ti-l recomand carlos) un joc ce m-a fascinat ...recunosc
-am jucat pina ca SCDA:rasnita mea da rateuri deja (n-am proc dual core)
Delta Force-urile(single player-misiuni,campanii)
Max Pain-urile...e de referinta -mi-a placut mult (jucat de mai multe ori)
Project IGI...parca l-am terminat...nush....e ok
Sniper Elite...mi-a placut tare mult (jucat de mai multe)
Far Cry.:de referinta (primul-care se stie:e cel mai bun)
HL -urile ...de referinta ...se stie
Splinter Cell...(asta ti-l recomand carlos) un joc ce m-a fascinat ...recunosc
-am jucat pina ca SCDA:rasnita mea da rateuri deja (n-am proc dual core)
pic- MEMBRU NOU
Data de inscriere : 05/08/2010
pfff imi aduc aminte la max pain nu stiam ce trebe sa fac in ultima misune tot aprea elicopteru ma si ma impusca pana am descoperit ca tre sa trag in acele trei cabluri care tineau stalpul acela sa cada pe elicopter si am mai fost serious sam da si project igi este un joc bun
TIPUL- ADMINISTRATORI
Data de inscriere : 19/06/2010
Varsta : 35
Localizare : copsa mica
se pare ca am crescut cu aceleasi jocuriTIPUL a scris:pfff imi aduc aminte la max pain nu stiam ce trebe sa fac in ultima misune tot aprea elicopteru ma si ma impusca pana am descoperit ca tre sa trag in acele trei cabluri care tineau stalpul acela sa cada pe elicopter si am mai fost serious sam da si project igi este un joc bun
acum joc, de dragul vremurilor de altadat Commandos Strike Force : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Aceste jocuri pe care le-ati enumerat mai sus mi-au "marcat" si mie copilaria...Max Payne,Delta Force,Project IGI, Serious Sam,Mafia I,Gta - urile,Age of Empire 1 si 2 s. a...
Faine vremuri...Tin minte mi-am luat in sfarsit calculator..care nu mai era asa de lux pe la sf. anilor '90...Eram asa bucuros...Noptile devenisera zile pentru mine...
Faine vremuri...Tin minte mi-am luat in sfarsit calculator..care nu mai era asa de lux pe la sf. anilor '90...Eram asa bucuros...Noptile devenisera zile pentru mine...
3n3rgy- banat
Data de inscriere : 02/04/2010
care mai are NFS 2 parca..acel NFS din copilarie cand jucam pe multyplayer pe jumatate de ecran?sau cine imi poate spune de unde sa il iau..l-am cautat si nu l0am gasit
ai voie dar nu cred ca il gasesc..o sa il caut si aici
ps de pe torentul asta nu pot lua nimic..nu am putut niciodata...jocul este din 1997 si se numeste nfs 2..pe net l-am gasit si informatii despre el dar nu de downloadat..daca ma poate ajuta cineva...
ps de pe torentul asta nu pot lua nimic..nu am putut niciodata...jocul este din 1997 si se numeste nfs 2..pe net l-am gasit si informatii despre el dar nu de downloadat..daca ma poate ajuta cineva...
NFS Underground 2[PC-SPANISH][BY HORUN][[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
gasit... instalat...folosit crack(alt crack decit asta din cd1- n-a mers ala..cere cd )...merge insa numai in spaniola o sa mai caut zilele urmatoare pt ceva sigur in engleza...
ps. asta e nfs2 care-l cauti (2 cd-uri) ??
gasit... instalat...folosit crack(alt crack decit asta din cd1- n-a mers ala..cere cd )...merge insa numai in spaniola o sa mai caut zilele urmatoare pt ceva sigur in engleza...
ps. asta e nfs2 care-l cauti (2 cd-uri) ??
pic- MEMBRU NOU
Poate ca e asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
- citeste commenturile de pe tracker cit e de complicat (ceva legat de compatibilitate).....
-si alte commenturi ...http://www.compatdb.org/forums/topic/32554-need-for-speed-2-se-and-win-xp-nfs2-se/
-...poate te implici tu mai mult ...sper sa te ajute ....succese!
- citeste commenturile de pe tracker cit e de complicat (ceva legat de compatibilitate).....
-si alte commenturi ...http://www.compatdb.org/forums/topic/32554-need-for-speed-2-se-and-win-xp-nfs2-se/
-...poate te implici tu mai mult ...sper sa te ajute ....succese!
pic- MEMBRU NOU
las-o balta..nu este nici asta..eu l-am cautat mult si am incercat toate nfs-urile...inculusiv pe asta cu SE dar nu era..
Stiu eu pe cineva care are toata colectia...dar vrea bani sigur draqu...
3n3rgy- banat
eu joc poker online cam in fiecare zi:)) si dupa ce pierd si ma enervez trec la counter sa ma razbun :oops: ... mai joc runescape din cand in cand:D :oops:
grg- MEMBRU NOU
Data de inscriere : 09/11/2010
Varsta : 32
Localizare : Bistrita
Recomand pariuri sportive...Eu am jucat de toate..dar cel mai des castigam la pariuri sportive, asa ca m-am lasat de restul si mai fac bani pe langa salariu din acest hobby...
Recomand casa de pariuri online Bet365... ..are cotele cele mai bune si la retragere trimit cel mai repede banii...in maxim 3 zile ii ai in cont....
Succes!
Recomand casa de pariuri online Bet365... ..are cotele cele mai bune si la retragere trimit cel mai repede banii...in maxim 3 zile ii ai in cont....
Succes!
3n3rgy- banat
mie imi place pokeru pt k nu`i joc de noroc:d si mai practic si pariurile din cand in cand:d
grg- MEMBRU NOU
Data de inscriere : 09/11/2010
Varsta : 32
Localizare : Bistrita
am descoperit Commandos Strike Force
din celebra colectie Commandos, de pe vremea cand aveam un PII si sincer nu-mi mai trebuie nimic altceva pana nu il termin.
din celebra colectie Commandos, de pe vremea cand aveam un PII si sincer nu-mi mai trebuie nimic altceva pana nu il termin.
a incercat careva STAR CRAFT II????
ca eu nu ma prea incadrez in cerinte
ca eu nu ma prea incadrez in cerinte
jocurile pe care le jucam cand eram mai mic sunt
delta force ,proiect IGI, gta-urile ,max paine si fifa 07,08 ,09 si acu mai nou 2010
delta force ,proiect IGI, gta-urile ,max paine si fifa 07,08 ,09 si acu mai nou 2010
IGR - canapele- ADMINI
Data de inscriere : 29/11/2010
Varsta : 30
Localizare : cosoveni
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum