Kiss fm
Subiecte similare
Statistici
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 26, Joi Mar 17, 2011 7:40 pm
tutorial ban steam
3 participanți
Pagina 1 din 1
tutorial ban steam
banarea jucatorilor prin HLSW cu click dreapta mouse pe numel jucatorilor). Cateodata se intampla se nu se mai poata conecta nimeni cu STEAM la server, deoarece, HLSW fiind un program creat pentru serverele steam only, intelege acel ban pe STEAM ID, ca un ban 0.0.0.0 pe IP. Deci, oricine are STEAM va fi banat.
Iata cum se scoate acest ban:
1. intri in hlsw, te conectezi
2. deschizi ban list, dai update de 2, 3 ori (un fel de refresh)
3. vezi pe ce pozitie se afla ID (restul sunt IP, deci est imposibil sa-l confundati)
4. scri in consola HLSW urmatoarea comanda: removeid #1 (in cazul in care este pe poziti 1), sau removeid #124 (daca banul este ultimul in lista, si e aflat , de exemplu, pe pozitia 124)
5. dati enter/send
6. va bucurati ca puteti intra pe server
by. Lambada (sprietenii il cunosc si il apreciaza)
Iata cum se scoate acest ban:
1. intri in hlsw, te conectezi
2. deschizi ban list, dai update de 2, 3 ori (un fel de refresh)
3. vezi pe ce pozitie se afla ID (restul sunt IP, deci est imposibil sa-l confundati)
4. scri in consola HLSW urmatoarea comanda: removeid #1 (in cazul in care este pe poziti 1), sau removeid #124 (daca banul este ultimul in lista, si e aflat , de exemplu, pe pozitia 124)
5. dati enter/send
6. va bucurati ca puteti intra pe server
by. Lambada (sprietenii il cunosc si il apreciaza)
carlos- MODERATORI GLOBALI
Data de inscriere : 30/10/2010
Localizare : Mica Siberie :))
Re: tutorial ban steam
Nush daca il cunosc pe Lambada asta...il cunosc?
3n3rgy- banat
Data de inscriere : 02/04/2010
sigur il stii.3n3rgy a scris: Nush daca il cunosc pe Lambada asta...il cunosc?
intreaba-i pe ramzi, fallen, mitzu......
e baiat de baiat
Hmmm...nu cumva e admin pe un server de gungame acum...Cu clanul YON sau VASILE..nu mai stiu....
3n3rgy- banat
in fundul sufletulului este Inger.3n3rgy a scris: Hmmm...nu cumva e admin pe un server de gungame acum...Cu clanul YON sau VASILE..nu mai stiu....
si nu conteaza unde este admin, este baiat fain.
si pentru tine si alti cativa de pe aici si eu am admin pe ion sau vasile......
dar am venit aici din cauza voastra!!!!
numai voi sunteti de vina: ramzi(care a tot laudat serverul de m-a facut cu capul); 3n3rgy; mitzu; quba;se7en;lastarica si am fost placut surprins de "tipul".
totdeauna am cautat o comunitate - "familie" cu care sa si socializam nu numai sa jucam cs.
la ... CS-ul este doar un joc iar noi sumtem oameni!!!!!!!!!!!!!!!!
Mda...asa e...dar Lambada m-a dezamagit...am vrut sa vb. cu el...si nu a vrut sa vbeasca cu mine....Tu gandesti ca noi, se pare ca el nu...
3n3rgy- banat
3n3rgy a scris: Mda...asa e...dar Lambada m-a dezamagit...am vrut sa vb. cu el...si nu a vrut sa vbeasca cu mine....Tu gandesti ca noi, se pare ca el nu...
Imi cer scuze......nu a fost intentionat......stiu cand ai vrut sa vb cu mine pe mess dupa harta unde imi transmisesei pe chat acest lucru......insa a intervenit altceva si a trebuit sa plec de acasa. Am revenit dupa 30 min. insa nu mai erai. il lasasem pe nepotel sa se joace in locul meu. Nu sunt genul de om care sa refuze o discutie nici nu ma feresc. Carlos si altii cativa ma cunosc mult mai bine. Se pare ca pana la urma totul s-a rezolvat. Corect?
lambada- MODERATORI
Data de inscriere : 05/12/2010
Localizare : pretutindeni si nicaieri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum