IngeriiZoNe.Ro official (86.120.176.69:27015)
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Kiss fm
Subiecte similare
Statistici
Statistici
Cine are ip dinamic si vrea sa testam ceva? B_160_400_1_ffffff_c5c5c5_ffffff_000000_0_1_0
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 26, Joi Mar 17, 2011 7:40 pm

Cine are ip dinamic si vrea sa testam ceva?

+4
WooFer
IGR - canapele
FeNoMeN aScUnS
andreidmtr
8 participanți

In jos

Cine are ip dinamic si vrea sa testam ceva? Empty Cine are ip dinamic si vrea sa testam ceva?

Mesaj Scris de andreidmtr Joi Apr 28, 2011 2:05 am

Cine are ip dinamic sa zica aici dar atentie, cei care sa baga sa si ajute la colectionarea mai multor click-uri..caut peroane de incredere..dupa ce vad cine se baga sa ma ajute o sa caut un concurs pt test si daca merge va pot da ponturi pt concursuri...cunosc o persoana care intr-un an a castigat 6 excursii in tara si afara..daca treaba asta functioneaza ne putem ajuta reciproc sa le luam premiile altora...Motto: unde sunt multi puterea creste..astept sa vedem cine se baga!
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Data de inscriere : 02/04/2010
Varsta : 37
Localizare : Ploiesti

https://ingeriizone.all-up.com

Sus In jos

Cine are ip dinamic si vrea sa testam ceva? Empty Re: Cine are ip dinamic si vrea sa testam ceva?

Mesaj Scris de FeNoMeN aScUnS Joi Apr 28, 2011 3:48 am

Ce IP dinamic? adica """""rotabil"""" ???

FeNoMeN aScUnS
BANAT
BANAT

Data de inscriere : 06/01/2011
Varsta : 30
Localizare : Aiud

Sus In jos

Cine are ip dinamic si vrea sa testam ceva? Empty Re: Cine are ip dinamic si vrea sa testam ceva?

Mesaj Scris de andreidmtr Joi Apr 28, 2011 3:52 am

da..adica sa se schimbe ip-ul cand opresti modemul
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de IGR - canapele Joi Apr 28, 2011 6:50 am

andrei io am IP dinamic dar acu nus'h ce are ca nu imi mai merge netu.....te ajut cu mare placere cand il fac Very Happy Very Happy
IGR - canapele
IGR - canapele
ADMINI
ADMINI

Data de inscriere : 29/11/2010
Localizare : cosoveni

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Joi Apr 28, 2011 8:54 am

nu este vb sa ma ajuti pe mine...este vb sa ne ajutam intre noi..daca ne strangem mai multi le luam premiile alora..cam asta este ideea
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de WooFer Joi Apr 28, 2011 10:02 am

Sal Andrei am vazut ca Damian are sau cel putin asa zicea. Daca vrei vb cu el.
WooFer
WooFer
ADMINI
ADMINI

Data de inscriere : 25/08/2010
Varsta : 52

Sus In jos

Mesaj Scris de FeNoMeN aScUnS Joi Apr 28, 2011 10:33 am

a meu ee IP stabil:(((

FeNoMeN aScUnS
BANAT
BANAT

Data de inscriere : 06/01/2011
Localizare : Aiud

Sus In jos

Mesaj Scris de lambada Joi Apr 28, 2011 1:18 pm

ma bag si eu
lambada
lambada
MODERATORI
MODERATORI

Data de inscriere : 05/12/2010
Localizare : pretutindeni si nicaieri

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Joi Apr 28, 2011 9:17 pm

stiu ca damian are dar cand l-am rugat sa ma ajute cu un concurs vara trecuta nu m-a ajutat..parerea mea este ca daca ne stragnem cat mai multi este mult mai bine..daca suntem 10 si dam cate 10 voturi/pe zi inseamna cam 100 voturi si este mai usor decat daca este 1 si voteaza de 100 de ori pt ca in astfel de concursuri toti voteaza lafel insa noi am fii mai tari ca ei pt ca suntem mai multi...facem testul..nu conteaza cine este primul...din moment ce eu nu am ip dinamic va las pe unu dintre voi sa va cautati un concurs (serios) de clickuri sa vedem daca il castiga...este vb de premii in vacante, telefoane si alte electronice..repet am o amica din ias care a castigat multe concursuri cu vacante si a plecat in franta la disney si in grecia in corfu pe banii celor de la cancan ..ecursia in franta nu stiu de unde...

concursurile sunt in general la saptamana dar am intalnit si pe o perioada mai indelungita...pe cei care isi gasesc concursuri mai lungi ii ajutam din timp iar in paralel ajutam 1 cu un singur concurs pe saptamana respectiva apoi ajutam pe altul...cel pe care ii ajutam si vor sa fie ajutati trebuie sa participe si ei la concursuri si la votat (sa aibe ip dinamic)
Regulamentul concursurilor ar fii sa aveti 18 ani cel putin..cei care nu au 18 ani sa ii treaca pe parinti...in concursuri exista un regulament impotriva celor cu ip dinamic..un risc pe care nu ni-l asumam noi cei care ajutam..daca este prins primeste ban si este descalificat..nu va faceti griji pt ca va pot invata ce sa faceti ca sa nu fim prinsi, va dau un programel cu care sa stergeti mai usot cookies ca dupa fiecare click sa le stergeti ca asta este metoda lor de a ne prinde ...chiar daca o sa castigati si nu o sa puteti merge in respectiva excursie premiul il puteti ceda in favoarea cui vreti din cadrul familiei sau al prietenilor..sau chiar sa o vindeti la un pret rezonabil..acum astept sa se mai inscrie lume
INCA CEVA FOARTE IMPORTANT...vom participa la un concurs in ordine alfabetica sa nu iasa cu cearta (care sa fie primul)..o sa incerc sa gasesc concursuri saptamanale ca sa ne vina randul mai repede iar daca restul participantilor sunt de acord sa ajutam 2-3 pe langa celui care ii este randul nu am nimic impotriva dar este mai mult de munca...voturile nu se dau greu..am primit de la cineva 100 voturi in 20 min

astept cat mai multi participant pt ca daca suntem mai multi ne permitem sa votam la mai mult iar sansele de castig sunt mai mari cu munca mai putina..cine stie, daca este sa castigam mai multi la un concurs putem sa ne programam si sa mergem impreuna...sper ca va place propunerea mea

imi pare rau de cei care nu au ip dinamic...pot participa si ei daca sunt de acord macar 5 din cei care au ip dinamic...

inca o informatie...am aflat ca mai nou o parte de concursuri se dau pe faceboock iar acolo ne putem baga toti dar pt asta fac alt topic..mai intaiu sa vad cum sta treaba..cunosc persoane care de 2 ani de zile fac asta dar avantajul nostru este ca ei nu sunt uniti..ei voteaza la tine daca le votezi si tu in schimb si nu cu multe voturi ci doar cu un vot

am facut rost de cateva concursuri pe care le voi verifica mai intai...am un concurs pt voi...credit de 4 euro in orice retea..pe cine intereseaza? eu am abonament..vreau sa castigam concursul asta ca sa va atrag atentia sa va inscrieti mai multi..lambada fiind singurul inscris te bagi la concursul asta?
daca ai ab dai cartela de reincarcare la altcineva
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de IGR-francezu Vin Apr 29, 2011 12:22 am

andrei mas baga da akum sunt ocupat ca trebuie sa ma mut si nu o sa am net vreo 2 sap
IGR-francezu
IGR-francezu
ADMINI
ADMINI

Data de inscriere : 20/01/2011
Varsta : 34
Localizare : buc

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Vin Apr 29, 2011 2:25 am

te bagi cand poti..
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de Dany Vin Apr 29, 2011 2:56 am

ma bag si eu
Dany
Dany
DESIGNERI
DESIGNERI

Data de inscriere : 24/10/2010
Localizare : Radauti

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Vin Apr 29, 2011 3:23 am

bun..deci care vrea sa faca testul? premiul este o cartela de 4 euro din orice retea..testul ese facut ca sa va demonstrez ca se poate castiga si ca vreau sa strang cat mai multi adepti ca sa luam tot ce se poate lua...

cine vrea sa participe la testul asta?

m-as baga eu dar nu am nevoie si vreau sa confirme altul ca se poate castiga sa nu ziceti ca incerc sa fac smecherii
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de IGR - KingDamian Vin Apr 29, 2011 11:30 am

Ma bag si eu
IGR - KingDamian
IGR - KingDamian
MEMBRII
MEMBRII

Data de inscriere : 09/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Vin Apr 29, 2011 11:50 am

dany vad ca lambada nu a mai trecut pe aici..ce zici faci tu testul?
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de Dany Vin Apr 29, 2011 11:59 am

k vedem ce iasa Very Happy
Dany
Dany
DESIGNERI
DESIGNERI

Data de inscriere : 24/10/2010
Localizare : Radauti

Sus In jos

Mesaj Scris de andreidmtr Sam Apr 30, 2011 2:31 am

nu am gasit concursuri pe baza de click ca sa ne putem folosi de ip dinamic dar mai asteptam pana la vara cand or sa apara concursurile cu excursii..am gasit insa multe cu facebook..am sa gandesc o solutie sa ne putem strange multi acolo sa ne votam...am sa revin cu informatii
andreidmtr
andreidmtr
ADMINISTRATORI
ADMINISTRATORI

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum