Kiss fm
Subiecte similare
Statistici
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 26, Joi Mar 17, 2011 7:40 pm
V-as ruga ceva
5 participanți
Pagina 1 din 1
V-as ruga ceva
Am sa incep cu inceputu.
Am primit niste jigniri etc de la un jucator de pe ingerii, problema e ca de 3 zile vad ca cand intru pe srv, imi apare 1 in fata numelui si vad alt jucator cu numele meu...
Eu am ip dinamic doar am primele cifre in fata 92.84...........daca am asa eu sunt daca e altu dati ban 100 min si mai mult.
Am anuntat ca o sa ajunga la mine de ce am injurat jignit etc si eu nu am fost si a fost un player
Am primit niste jigniri etc de la un jucator de pe ingerii, problema e ca de 3 zile vad ca cand intru pe srv, imi apare 1 in fata numelui si vad alt jucator cu numele meu...
Eu am ip dinamic doar am primele cifre in fata 92.84...........daca am asa eu sunt daca e altu dati ban 100 min si mai mult.
Am anuntat ca o sa ajunga la mine de ce am injurat jignit etc si eu nu am fost si a fost un player
IGR - KingDamian- MEMBRII
Data de inscriere : 09/12/2010
Re: V-as ruga ceva
damian tu ai slot cu numele rezervat...asa ca nu are cum sa intre nimeni cu numele tau...nu o mai aburi si tu
Dany- DESIGNERI
Data de inscriere : 24/10/2010
Localizare : Radauti
daca ai slot nu are cine sa intre cu numele tau decat daca ai dat parola..daca ai ip dinamic sa te inscrii la concursuri cu premii adevarate
mi sa luat de catre tipul de 3 sap si nu il mai primesc..si acu intra cine vrea pe numele meu...
ma tu adminu nu il mai primesti pardon slotul penrtru ca nu stii sa vorbesti frumos
nico- ADMINISTRATORI
Data de inscriere : 21/09/2010
Varsta : 34
Localizare : rm valcea
poate so scapat:)) la nervi si el cati ani are 13 cam pe acolo banuiesc din poza.....la varsta pe care o are el isi face nervi rapid
asa ca mai alsa sa mai cresti putin si poate poate incepi de la zero si merge treaba bine
FeNoMeN aScUnS- BANAT
Data de inscriere : 06/01/2011
Varsta : 30
Localizare : Aiud
nu prea cred mai ales ca ma jignit pe mine si nu a facut-o odata ci de mai multe ori deci in nici un caz daca vrea sa sa joace pe servar poate ca nu are nimeni nimic cu el da sa primeasca slot sau admin NU
nico- ADMINISTRATORI
Data de inscriere : 21/09/2010
Varsta : 34
Localizare : rm valcea
nico stiu ca am voie pe srv da nu zic ca vreau slot sau admin...si imi cer scuze si imi pare rau ce am facut pana acuma da eu nu am facut postu asta aici ca sa imi i-au eu slotu inapoi ,doar am facut postu aici sa va zic daca e un player pe numele meu si injura stiti ip care il am in fata ca din aia o sa se ajunga la probleme mari si altele...
Fenomen: poze aia de la avatar e cand aveam eu 8-9 ani acu am 12
Fenomen: poze aia de la avatar e cand aveam eu 8-9 ani acu am 12
aha:))) nu da porma o sa ajunga la mine cu ban sau alte comenzi
ca pana acuma nu ai mai luat :)
te inveti si tu cu comenzile
te inveti si tu cu comenzile